Β λ ε π ε ι ς_ π ω ς_ η_ α π ο σ τ α σ η_ δ υ σ κ ο λ ε υ ε ι_ τ α_ π α ν τ α_ Ετσιειναικαλυτερα

Β λ ε π ε ι ς_ π ω ς_ η_ α π ο σ τ α σ η_ δ υ σ κ ο λ ε υ ε ι_ τ α_ π α ν τ α_ Ετσιειναικαλυτερα Facebook Twitter
0

Είμαι εκεί που με άφησες ..
Δενόμαστε με τους ανθρώπους , γόρδιους δεσμούς δημιουργούμε και σε μια στιγμή τους λύνουμε , δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που κόβει το σχοινί όμως πονάει πονάει πολύ ..


Μακάρι να μην είχαμε αισθήματα να συνάπταμε σχέσεις ανούσιες παροδικές , φοβάμαι όμως πως αυτό δεν γίνεται . Μερικές σχέσεις κόβονται τόσο ανεξήγητα , τόσο απλά πολλές φορές τόσο απότομα και εκεί είναι που έρχεται λέξη απόσταση και τα χαλάει όλα.

Νιώθεις μόνος πληγωμένος , απογοητευμένος από όλους και απ'όλα . Κάποιοι λένε πως η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά είναι αυτή η φλόγα που τις συντηρεί και τις κρατά θερμές . Μετά από λίγο όμως ξεχνάς εκούσια η ακούσια μια νέα πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά σου και κάνεις τα πάντα για να αδράξεις την μέρα .


Είμαι λοιπόν ακόμα εκεί που με άφησες τα μαλλιά μου μάκρυναν και τα νύχια μου ξέφτισαν είναι που έχεις καιρό να με δεις μέσα όμως μένω πάντα ίδια.


Το μόνο που αλλάζει είναι πολλές φορές ο φόβος μου να μιλήσω , δεν είναι η δειλία που το προκαλεί απλά ίσως η απουσία ορισμένων ανθρώπων είναι και θα είναι πάντα αισθητή .

Β λ ε π ε ι ς_ π ω ς_ η_ α π ο σ τ α σ η_ δ υ σ κ ο λ ε υ ε ι_ τ α_ π α ν τ α_ Ετσιειναικαλυτερα .

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ