Πακιστάν: αθωώθηκε τελικά το μωρό 9 μηνών

Πακιστάν: αθωώθηκε τελικά το μωρό 9 μηνών Facebook Twitter
4

Αθώο κήρυξε το μωρό εννέα μηνών και την οικογένεια του δικαστής στο Πακιστάν, απαλλάσσοντας τους από την κατηγορία για απόπειρα φόνου αστυνομικού.

Το μωρό είχε εμπλακεί στην ιστορία χωρίς κανείς να ξέρει γιατί από έναν αστυνομικό, ο οποίος του είχε απαγγείλει κατηγορίες μετά από ένα περιστατικό όπου η οικογένειά του συγκρούστηκε με εργαζόμενους μιας εταιρείας αερίου που προσπαθούσαν να εισπράξουν ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν όλη την οικογένεια, μαζί και το μωρό, το οποίο πέρασε κανονικά όλη τη διαδικασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων κτλ κλαίγοντας.

Στο δικαστήριο το κρατούσε αγκαλιά ο παππούς του και έπινε γάλα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

"Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο πως το γεγονός ότι ο Μούσα κατονομάζεται στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον αστυνομικών και αξιωματούχων της εταιρείας αερίου ήταν ένα ανθρώπινο σφάλμα και ο Μούσα δεν χρειάζεται", δήλωσε προς το Ρόιτερς ο συνήγορος της οικογένειας Ιρφάν Σαντίκ, όπως γράφει και η Ημερησία.

Αν και ο Μούσα απαλλάχθηκε, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα δικαστούν κανονικά.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Διεθνή / Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Πολυτελή σκάφη που έκαναν κρουαζιέρες στον Λίβανο, τώρα χρησιμοποιούνται για τη διαφυγή των αμάχων - με πολύ υψηλό αντίτιμο - Ελάχιστες πλέον οι διαθέσιμες θέσεις σε πτήσεις
LIFO NEWSROOM
Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

Διεθνή / Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

«Δεν έχουμε επαφή με τον Χασέμ Σαφιεντίν από χθες», είπε στο Reuters πηγή από τον Λίβανο - Τα ισραηλινά πλήγματα έχουν αποδεκατίσει την ηγεσία της Χεζμπολάχ, σχολιάζει το πρακτορείο ειδήσεων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Κλασσικά... Οι εγκέφαλοι από τις σπείρες, αρχιμαφιόζοι και μεγαλοέμποροι καρτέλ πάντα κάτι θα γίνει και θα απαλλαχτούν των κατηγοριών... Από την Ελλάδα μέχρι το Πακιστάν η ίδια διαφθορά!! Αίσχος!!