Μεγάλη αστυνομική έρευνα στη Γερμανία για τζιχαντιστές

Μεγάλη αστυνομική έρευνα στη Γερμανία για τζιχαντιστές Facebook Twitter
1

Σε εκτεταμένη έρευνα προχώρησαν σήμερα οι αρχές της Γερμανίας προς αναζήτηση υπόπτων που διατηρούν σχέσεις με τζιχαντιτές στη Συρία. Η γερμανική αστυνομία εισέβαλε σε ένα τέμενος, ένα ισλαμικό κέντρο και σε διαμερίσματα ριζοσπαστών ισλαμιστών σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι έφοδοι έγιναν μερικές ώρες αφού οι ΗΠΑ και αραβικές χώρες εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) και ενός βραχίονα της αλ Κάιντα στη Συρία.

Οι ύποπτοι ανήκουν στο ιδιαίτερα συντηρητικό σουνιτικό κίνημα τωνΣαλαφιστών, είναι από 23 έως 36 ετών και σύμφωνα με τις αρχές σχεδίαζαν να διαπράξουν μια επίθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία οι ύποπτοι συγκέντρωναν χρήματα για να στείλουν ένα ασθενοφόρο από τη Γερμανία στη Συρία. Μόλις το όχημα έφτανε στη χώρα της Μέσης Ανατολής, θα μετατρεπόταν για στρατιωτική χρήση με την εγκατάσταση ενός βαρέος πολυβόλου σε αυτό. Οι ύποπτοι συνέβαλαν τακτικά στην αποστολή οχημάτων στη Συρία για χρήση από το ΙΚ, ωστόσο, ουδείς συνελήφθη.

Τουλάχιστον 400 Γερμανοί υπήκοοι έχουν ταξιδέψει στη Συρία για να ενταχθούν στις δυνάμεις του ΙΚ. Η κυβέρνηση της χώρας έθεσε εκτός νόμου αυτόν τον μήνα την οργάνωση, αλλά και κάθε ενέργεια για την προβολή ή την υποστήριξή της, όπως και τα σύμβολά της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια