Γίνετε ξεχωριστοί, επιτέλους!**

Γίνετε ξεχωριστοί, επιτέλους!** Facebook Twitter
0

Ζούμε σε μια εποχή που έχουν γίνει όλοι «ρεαλιστές» και «επαναστάτες». Όμως ποιος μπορεί να διακρίνει πλέον το καλό και το κακό; Το σωστό και το λάθος; Έρχεται η στιγμή που ο κυνισμός βαρά προσοχή και μας δημιουργεί μια δυσπιστία ή ακόμη και έλλειψη πίστης στον οποιοδήποτε ή στο οτιδήποτε.


Είμαστε αχάριστοι με τα λίγα και άπληστοι με τα πολλά.

Έτσι μας έκανε το σύστημα ή έτσι μας έκανε ο εγωισμός και η ζήλια μας;
Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη με τις ώρες μετρώντας τις ατέλειες της εμφάνισής μας, τη ρυτίδα στο μέτωπο μας, τα αυτιά που προεξέχουν από το σχήμα του προσώπου μας και ότι άλλο μας κυριεύσει εκείνη τη στιγμή. Και εγώ σας λέω ότι αν ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι με την εμφάνισή σας τότε ποιο θα ήταν το νόημα; Δε θα υπήρχε το «άσχημος» και το «όμορφος» στο λεξιλόγιό μας; So what? Θα εξακολουθούσε να υπήρχε όμως το «έξυπνος», «εγωιστής», «ζηλιάρης», «πεισματάρης».

Εγώ προτείνω να βγουν οι μάσκες και να απολαύσει ο καθένας τη ζωή του όπως τη θέλει, να πιστεύει σε άτομα που αξίζουν, σε άτομα που τον καταλαβαίνουν και να αγαπά το κάθε τι αληθινό και να μην απορρίπτει το άσχημο.


Το φαίνεσθε είναι σημαντικότερο του είναι.

Στοιχηματίζω ότι αν ρωτήσω 10-15 άτομα αν πιστεύουν σε αυτή τη φράση, το 70% θα μου δώσει θετική απάντηση. Γιατί το πιστεύω αυτό; Απλά ρωτήστε τον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις:


1) Πόση ώρα μου παίρνει να ετοιμαστώ για μια απλή βραδινή έξοδο;

2) Πόση ώρα μου παίρνει να διαλέξω την αντίστοιχη εμφάνιση;

3) Πόση ώρα μου παίρνει να βγάλω μια ικανοποιητική και τέλεια selfie πριν την έξοδο;


Απαντήστε ειλικρινά και πιστεύω πως θα καταλάβετε αν συμβαδίζετε με τη φράση ή όχι. Εγώ προτείνω να βγουν οι μάσκες και να απολαύσει ο καθένας τη ζωή του όπως τη θέλει, να πιστεύει σε άτομα που αξίζουν, σε άτομα που τον καταλαβαίνουν και να αγαπά το κάθε τι αληθινό και να μην απορρίπτει το άσχημο.


Ζήστε, ερωτευτείτε, πληγωθείτε, γελάστε, κλάψτε. Συμβιβαστείτε με αυτά που ήδη έχετε και μην αναζητάτε παράλογα πράγματα. Καθαρίστε το μυαλό σας από όλες τις βρωμιές που μας τροφοδοτεί η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση και πείτε όχι στην ένταξη σας στη μάζα.


Ξεχωρίστε ελεύθερα χωρίς κανονισμούς.

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ