“Η δολοφονία της αστυνομικού συνδέεται με το μακελειό στo Charlie Hebdo”

“Η δολοφονία της αστυνομικού συνδέεται με το μακελειό στo Charlie Hebdo” Facebook Twitter
0

Η χθεσινή δολοφονία της νεαρής δημοτικής αστυνομικού από ένοπλο στην περιοχή Μονρούζ νοτίως του Παρισιού, συνδέεται με το μακελειό της Τετάρτης στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, σύμφωνα με πηγή της γαλλικής αστυνομίας. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στη Μονρούζ, ο οποίος ακόμα αναζητείται, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Οι γαλλικές αρχές θεωρούσαν αρχικά ότι δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στις δύο υποθέσεις, ωστόσο σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης της Μονρούζ φέρεται να γνώριζε τα αδέρφια Κουασί, καθώς το διάστημα 2004-2005 πιστεύεται ότι και οι τρεις ήταν μέλη ενός δικτύου τζιχαντιστών.

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη για τη σύλληψη των αδερφών Κουασί, στην περιοχή Νταμαρτέν-αν-Γκελ, βόρεια του Παρισιού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM