Πιθανότατα εκτός κούρσας εκλογής προέδρου Ν.Δ. ο Β. Μεϊμαράκης

Πιθανότατα εκτός κούρσας εκλογής προέδρου Ν.Δ. ο Β. Μεϊμαράκης Facebook Twitter
SOOC
0

Εκτός της κούρσας για την προεδρία της Ν.Δ. θα μείνει πιθανότατα  ο Βαγγέλης Μειμαράκης, όπως δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφους.

«Προς το παρόν κλίνω στο "όχι" γιατί είναι γνωστό ότι διαφωνώ με αυτή τη διαδικασία. Το πιθανότερο είναι να μην είμαι. Εκτός και αν δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος», τόνισε ο κ. Μειμαράκης προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής του καταστατικού και πως πλέον στο κόμμα αναλαμβάνει τα πάντα η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή).

Ο υπηρεσιακός πλέον Πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι δεν έχει με αυτή την ιδιότητα το δικαίωμα να συγκαλέσει τα όργανα, επομένως η όποια διαδικασία για τα αίτια της εκλογικής ήττας θα γίνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου.

Όσο για την κριτική που δέχεται είπε ότι θα απαντήσει και σημείωσε: «Η κεντροδεξιά πάντα είχε γραμμή συνεννόησης και μετριοπάθειας και ψήφιζε πάντα σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM