«Δάσος κάνναβης» ανακαλύφθηκε στο νοτιοδυτικό Λονδίνο

«Δάσος κάνναβης» ανακαλύφθηκε στο νοτιοδυτικό Λονδίνο Facebook Twitter
0

Ένα δάσος κάνναβης ανακάλυψε η αστυνομία στην περιοχή του Κίνγκστον, νοτιοδυτικά του Λονδίνου, με κάποια από τα δενδρύλλια να έχουν δύο μέτρα ύψος.  Η φυτεία είχε το μέγεθος γηπέδου ποδοσφαίρου και οι αξιωματικοί της αστυνομίας την παρομοίασαν με ένα δάσος από χριστουγεννιάτικα δεντράκια. Μέσα στο «δάσος» υπήρχε και ένα κιόσκι. Η αστυνομία που εξακολουθεί να ψάχνει τους καλλιεργητές δηλώνει ότι η φυτεία βρισκόταν σε ένα απομακρυσμένο σημείο που για να το προσεγγίσει κανείς θα πρέπει να περπατήσει περίπου 20 λεπτά μέσα στην ερημιά.

Η αστυνομία στην περιοχή έχει ουσιαστικά νομιμοποιήσει την καλλιέργεια  κάνναβης για προσωπική χρήση και δεν δίνει προτεραιότητα σε αυτές τις περιπτώσεις.

"Δεν ιεραρχούμε ψηλά όσους έχουν ένα μικρό αριθμό φυτών κάνναβης για προσωπική τους χρήση», δηλώνει αξιωματικός στην περιοχή, παρότι η κυβέρνηση  παραμένει προσηλωμένη στον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών».

Στη συγκεκριμένη πάντως περίπτωση η αστυνομία σημειώνει ότι τη φώναξαν για μερικά δεντρύλλια και βρήκε όλόκληρο δάσος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM