Στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες οι μετοχές Τσίπρα σε κατασκευαστική εταιρία

Στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες οι μετοχές Τσίπρα σε κατασκευαστική εταιρία Facebook Twitter
3

Από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής θα περάσουν την προσεχή εβδομάδα οι καταγγελίες κατά του Πρωθυπουργού για τα θολά σημεία στον Πόθεν Έσχες του σχετικά με το αν είχε δηλώσει ή όχι την κατασκευαστική εταιρεία, στην οποία ήταν μέτοχος, όπως αποκάλυψαν σε δημοσίευμά τους Τα Νέα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το θέμα τέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής, από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεδομένης της έκτασης που πήρε το ζήτημα, η Επιτροπή, με τη θεσμική της ιδιότητα, οφείλει να τοποθετηθεί επί του ζητήματος και να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Αν και ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε η συζήτηση να γίνει σήμερα, τελικά τα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν το θέμα να παραπεμφθεί για την επόμενη συνεδρίαση.

Από την μεριά του το Μέγαρο Μαξίμου, είχε απαντήσει στην μομφή της εφημερίδας πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει εγκαίρως τη μεταβολή στην περιουσιακή του κατάσταση και συγκεκριμένα την παραχώρηση των μετοχών στη δήλωση για τη χρήση του 2008 η οποία είχε κατατεθεί στη Βουλή 4 ημέρες μετά την παραχώρηση των μετοχών του. Ωστόσο, Τα Νέα επανέλαβαν ότι ο πρωθυπουργός έπρεπε να είχε δηλώσει τη συμμετοχή του στα πόθεν έσχες του μέχρι και το οικονομικό έτος 2010 και ότι όφειλε να είχε συμπεριλάβει στη δήλωση του 2011 το ποσόν που εισέπραξε από τη μεταβίβαση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

Πολιτική / Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

«Να σκύψει το κεφάλι μπροστά στην κραυγή της κοινωνίας για ένα επιτέλους αποτελεσματικό και σύγχρονο κράτος, που ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς να προσφέρει» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Πολιτική / Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Οι διαδηλωτές στην πλειονότητά τους είχαν το αντίθετο αίτημα από το να πέσει η κυβέρνηση, ζήτησαν να ανέβει η Ελλάδα ψηλότερα - Ζούμε ένα κοινό πένθος που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να μεταμορφώσουν σε σημείο διχασμού, είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια