Λειτουργεί εδώ κι έναν χρόνο και πλέον βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της λειτουργίας του, αφού ο σεφ του Χρήστος Παπαγεωργίου ανανεώνει το μενού, δίνοντάς του μια ελληνική πινελιά. Τα πιάτα του φτιάχνονται με τα καλύτερης κοπής κρέατα από την Ελλάδα και τον κόσμο, συνοδευμένα από αγνά ελληνικά προϊόντα, ενώ φέτος στον κατάλογο προστίθενται και πιάτα με πάστα. Όταν το επισκεφθείτε, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το αρνίσιο λεμονάτο κότσι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Το σκόρδο ως πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

Οι κρύες σούπες με σκόρδο, πηγή αντοχής και αντίδοτο στη ζέστη

M. Hulot |
Scroll to top icon