Captain's House

Ο σεφ Edward Bovier συνθέτει με φρέσκα μεσογειακά προϊόντα πιάτα που συνδυάζουν στοιχεία από κουζίνα ελληνικών νησιών και της κοσμοπολίτικης Νίκαιας.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 12.7.2013 | 17:29

Με γαλλικό άρωμα. Το εστιατόριο Captain's House στο Grand Resort Lagonissi, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Lausanne Palace & Spa, θα σερβίρει μέχρι τις 20 Ιουλίου γαλλική κουζίνα. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin executive chef του ξενοδοχείου Edgard Bovier εμπνέεται από τη φρεσκάδα των μεσογειακών προϊόντων και το ταμπεραμέντο της κουζίνας των ελληνικών νησιών και της κοσμοπολίτικης Νίκαιας. Σερβίρει πιάτα που χαρίζουν «joie de vivre», όπως αναφέρει ο ίδιος.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon