Τα meat bar Κηφισιάς και Κολωνακίου υποδέχονται το καλοκαίρι με πεντανόστιμα καινούργια πιάτα. Τα αγαπημένα στέκια όλων των καλοφαγάδων εμπλουτίζουν το καλοκαιρινό μενού τους με νέα κρεατοφαγικά πιάτα, δροσερές σαλάτες και πλειάδα ορεκτικών με βάση τις ελληνικές πρώτες ύλες. Ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι έως κι αργά το βράδυ για φαγητό στον chic χώρο τους, αλλά και διανομή στο σπίτι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon