Πρωτότυπα, εκρηκτικά κοκτέιλ και λαχταριστή, φρέσκια πίτσα. Ολοκαίνουργιο concept σε νέο, προσεγμένο χώρο, με αρώματα και γεύσεις Ιταλίας διά χειρός Gigio Palazzo και Χρήστου Φασσέα. Μοναδικές, δροσερές σαλάτες, μαγευτικές ιταλικές γεύσεις αλλά και υπέροχα χειροποίητα γλυκά κατευθείαν από την ανοιχτή κουζίνα του. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γευστικά συνοδευτικά για το ποτό.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon