ΥΠΟΙΚ: Καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας

ΥΠΟΙΚ: Καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας Facebook Twitter
0

Καμία αλλαγή δεν εξετάζεται από το υπουργείο Οικονομικών στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων και των άλλων οχημάτων που θα επιφέρει επιβάρυνση στους ιδιοκτήτες τους, αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.


Αντίθετα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, το μόνο που εξετάζεται είναι να υπάρξουν ελαφρύνσεις σε παλαιά και μεγάλου κυβισμού ΙΧ αυτοκίνητα προκειμένου να μην αναγκάζονται οι ιδιοκτήτες τους να καταθέτουν τις πιvακίδες τους.

Πρόκειται για μέτρο που στοχεύει στον περιορισμό του φαινομένου της μαζικής κατάθεσης πινακίδων στις εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στουρνάρας για «κόκκινα δάνεια»: Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού

Οικονομία / Στουρνάρας για «κόκκινα δάνεια»: Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού

Μπορεί να καταγράφεται πρόοδος στη διαχείριση των «κόκκινων δανείων» όμως εξακολουθούν να υφίστανται κίνδυνοι για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα, δήλωσε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος
LIFO NEWSROOM
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μηνύει τη Visa για μονοπώληση των αγορών χρεωστικών καρτών

Οικονομία / Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μηνύει τη Visa για μονοπώλιο των χρεωστικών καρτών

Πάνω από το 60% των χρεωστικών συναλλαγών στις ΗΠΑ πραγματοποιείται στο χρεωστικό δίκτυο της Visa, η οποία χρεώνει περισσότερα από 7 δισ. δολάρια σε τέλη επεξεργασίας αυτών των συναλλαγών
LIFO NEWSROOM