Έφοδος ελεγκτών και λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που τραγουδάει ο Βέρτης

Έφοδος ελεγκτών και λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που τραγουδάει ο Βέρτης Facebook Twitter
0


Λουκέτο για 48 ώρες σε κέντρο διασκέδασης στο Αιγάλεω στο οποίο εμφανίζεται ο λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων λόγω φοροδιαφυγής.


Ελεγκτές της ΑΑΔΕ επισκέφθηκαν το κέντρο προσποιούμενοι τους πελάτες το Σάββατο το βράδυ καταγράφοντας για αρκετές ώρες την κίνηση του μαγαζιού.

Ύστερα από τον έλεγχο που διενήργησαν μετά τις 4.30 τα ξημερώματα βρήκαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 32 αποδείξεις 6.500 ευρώ που αφορούσαν κυρίως πωλήσεις λουλουδιών.

Ο έλεγχος συνεχίζεται καθώς το Κέντρο Διασκέδασης θα πρέπει να προσκομίσει τα βιβλία του στην εφορία ενώ θα ελεγχθεί και το συμβόλαιο του τραγουδιστή με αυτό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM