Πώς το κάνει; Ο τύπος στο viral βίντεο με την νεροτσουλήθρα εξηγεί τον τρόπο

Πώς το κάνει; Ο τύπος στο viral βίντεο με την νεροτσουλήθρα εξηγεί τον τρόπο Facebook Twitter
0

Το βίντεο με την νεροτσουλήθρα και τον τύπο που την κατεβαίνει, «προσγειώνεται» στην πισίνα, την διασχίζει καθιστός κάθετα και πάνω στο νερό και βγαίνει από αυτή περπατώντας έχει κάνει το γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες μέρες. Ο παράδοξος και εντυπωσιακός τρόπος έχει διχάσει, όπως ήταν φυσικό, τους χρήστες που προσπαθούν να βρουν με ποιο μαγικό τρόπο καταφέρνει να αψηφήσει την βαρύτητα. Κάποιοι πάλι, πιο καχύποπτοι, κάνουν λόγο για φωτομοντάζ.

Ωστόσο, ο Rolando Johnson, που πρωταγωνιστεί στο viral βίντεο λέει πως δεν χρησιμοποίησε κανένα κόλπο, ούτε φωτογραφικό τρικ και εξηγεί πώς ακριβώς το έκανε. Όπως λέει ο 21χρονος ναυαγοσώστης, που εργάζεται στο Pirates Island Waterpark στην Τζαμάικα, μπορεί να εξασκούσε την κίνηση περίπου 2 χρόνια μέχρι να την τελειοποιήσει, αλλά η τεχνική είναι βασικά πολύ απλή:

1. Ένα καλό σπρώξιμο στην κορυφή της νεροτσουλήθρας για μέγιστη ταχύτητα

2. Σταυρωμένα πόδια και πλάτη ίσια πριν πριν πέσεις στην νεροτσουλήθρα

Σύμφωνα με τον Ronaldo η συγκεκριμένη στάση του σώματος σε συνδυασμό με την ταχύτητα είναι που συντελεί στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επίσης διευκρινίζει πως το ανεβασμένο μπλουζάκι του δεν έχει καμία σχέση με την κίνηση, αφού πάντα συνηθίζει να το τραβά μέχρι το σαγόνι του. Επιπλέον λέει ότι πολλοί συνάδελφοί του καταφέρνουν ακριβώς το ίδιο, απλώς εκείνη τη μέρα έτυχε να τραβήξουν αυτόν βίντεο, καθώς τελευταία πολύς κόσμος έρχεται απλώς και μόνο για να δει τους ναυαγοσώστες να κάνουν διάφορα κόλπα στην πισίνα. 

Δείτε το βίντεο:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM