Ελ Σαλβαδόρ: Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από πυρκαγιά στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών

Ελ Σαλβαδόρ: Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από πυρκαγιά στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών Facebook Twitter
0

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν έπειτα από μια μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την Παρασκευή στο κτίριο που στεγάζει το υπουργείο Οικονομικών του Ελ Σαλβαδόρ, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν έναν άνθρωπο να πηδά από το 9οροφο κτίριο με τον επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να τονίζει στο τηλεοπτικό δίκτυο Salvadoran ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν επέζησε από την πτώση.

Ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Κάρλος Φουέντες ανέφερε ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε από εγκαύματα που υπέστη και από εισπνοή καπνού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον πέμπτο όροφο του κτιρίου.

Οι αρχές έστειλαν ελικόπτερο για την διάσωση των ανθρώπων που είχαν παγιδευτεί στο κτίριο, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα Σαν Σαλβαδόρ.

Ο Φουέντες τόνισε πως αρκετοί άνθρωποι πήδηξαν από τον 5ο και 60 όροφο του κτιρίου και έχουν υποστεί τραυματισμούς. Περίπου 50 άνθρωποι εκκένωσαν το κτίριο και 25 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε δηλώσεις ενός γιατρού από νοσοκομείο της πόλης που ανέφερε ότι μια γυναίκα πέθανε από την πυρκαγιά, αλλά η πληροφορία δεν κατέστη εφικτό να διασταυρωθεί.

Ο Χοσέ Αλφάρο, άλλος εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών, είπε πως δεν υπάρχει κανένας εγκλωβισμένος στο κτίριο και ότι η πυρκαγιά έχει σβηστεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Διεθνή / Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Εκστασιασμένοι Ρεπουμπλικανοί και αποσβολωμένοι Δημοκρατικοί παρακολούθησαν τον Τραμπ να αναφέρεται στην Ουκρανία, τους δασμούς, τη Γροιλανδία και τον Παναμά, τις πολιτικές DEI και, φυσικά, στον Έλον Μασκ
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Διεθνή / Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε είδος πολέμου, απαντά το Πεκίνο, αποδεικνύοντας ότι μία υπερδύναμη είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα: πρέπει και να είναι ισχυρή και να φαίνεται
LIFO NEWSROOM