Η συγκινητική ομιλία της μητέρας του Jay-Z: H ιδιαίτερη στιγμή που αποκάλυψε στο γιο της ότι είναι ομοφυλόφιλη

Η συγκινητική ομιλία της μητέρας του Jay-Z: H ιδιαίτερη στιγμή που αποκάλυψε στο γιο της ότι είναι ομοφυλόφιλη Facebook Twitter
Παραλαμβάνοντας το βραβείο για τη συνεισφορά της στο τραγούδι του Jay-Z «Smile», η Κάρτερ ευχαρίστησε «όλους τους ανθρώπους των οποίων τη ζωή άγγιξα, για την υποστήριξή σας, απλά λέγοντας την αλήθεια μου».
0

Η Γκλόρια Κάρτερ έδωσε μία συγκινητική ομιλία στην τελετή απονομής των βραβείων GLAAD Media Awards, στη Νέα Υόρκη, το Σάββατο.

Μιλώντας στο κοινό, η μητέρα του Jay-Z είπε ότι η στιγμή που αποκάλυψε στο γιο της ότι είναι ομοφυλόφιλη, ήταν πρώτη φορά που μίλησε σε κάποιον για το ποια ήταν πραγματικά.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο για τη συνεισφορά της στο τραγούδι του Jay-Z «Smile», η Κάρτερ ευχαρίστησε «όλους τους ανθρώπους των οποίων τη ζωή άγγιξα, για την υποστήριξή σας, απλά λέγοντας την αλήθεια μου».

«Η αγάπη μου έδωσε το κουράγιο να πάρω πίσω την εξουσία που επέτρεψα σε άλλους ανθρώπους να έχουν στη ζωή μου, από φόβο μήπως αποκαλύψουν το μυστικό μου, το οποίο στην ουσία δεν ήταν μυστικό» είπε.

Η συγκινητική ομιλία της μητέρας του Jay-Z: H ιδιαίτερη στιγμή που αποκάλυψε στο γιο της ότι είναι ομοφυλόφιλη Facebook Twitter

«Εδώ είμαι. Έχω αγάπη, σεβασμό, είμαι παραγωγική και είμαι ένας άνθρωπος που έχει το δικαίωμα να αγαπά αυτόν που αγαπά» πρόσθεσε.

«Γι'αυτό λοιπόν, όλοι, απλά χαμογελάστε, να είστε ελεύθεροι».

Η Γκλόρια Κάρτερ ανέφερε επίσης ότι «Το Smile έγινε πραγματικότητα γιατί μοιράστηκα με το γιο μου ποια πραγματικά είμαι».

«Ο γιος μου έκλαψε και είπε: "Πρέπει να ήταν φριχτό να αναγκάζεσαι να ζεις με αυτόν τον τρόπο για τόσο καιρό"» πρόσθεσε.

«Η ζωή μου δεν ήταν φριχτή. Διάλεξα να προστατεύσω την οικογένειά μου από άγνοια. Ήμουν ευτυχισμένη αλλά όχι ελεύθερη» τόνισε η Κάρτερ.

 

Ο Jay-Z είχε αναφέρει ότι έκλαψε από χαρά όταν η μητέρα του του εξομολογήθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη και ότι είναι ερωτευμένη με τη σύντροφό της.

Στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν ο ράπερ είχε δηλώσει: «Για την μητέρα μου να ζει ως κάποια που δεν ήταν και να κρύβεται για να προστατεύσει εμάς, επειδή δεν ήθελε να μας ντροπιάσει, για τόσο καιρό» είπε.

«Και να κάθεται μπροστά μου και να μου λέει ότι πιστεύει ότι αγαπάει κάποια. Τότε, έκλαψα. Είναι μια πραγματική ιστορία. Έκλαψα γιατί ήμουν πολύ ευτυχισμένος για εκείνη επειδή ήταν ελεύθερη» είχε εξομολογηθεί.

Ο Jay-Z είπε ότι το ήξερε για πολύ καιρό, όμως μίλησε στη μητέρα του γι αυτό, τον προηγούμενο χρόνο, όταν ηχογραφούσε το άλμπουμ, 4.44.

«Το ήξερα. Όμως ήταν η πρώτη φορά που κάναμε αυτή τη συζήτηση», ανέφερε.

«Και ήταν η πρώτη φορά που την άκουσα να λέει ότι αγαπάει τη σύντροφό της. Δεν είπε "είμαι ερωτευμένη", απλά "νιώθω σαν να αγαπώ κάποια" και εγώ απλά έκλαψα», είπε.

 
 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM