Η Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν - Τέσσερις μήνες κράτησε ο αρραβώνας

Η Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν - Τέσσερις μήνες κράτησε ο αρραβώνας Facebook Twitter
1

Είχαν αρραβωνιαστεί έπειτα από ένα μήνα σχέσης και σήμερα, τέσσερις μήνες μετά οι Αριάνα Γκράντε και Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του το Σαββατοκύριακο, μετέδωσε αρχικά το TMZ την Κυριακή.

«Ήταν πάρα πολύ, σε πολύ σύντομο διάστημα...», λέει μια πηγή στο People ενώ την είδηση επιβεβαιώνει και το CNN. 

Πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν στo TMZ ότι η απόφαση ήταν μια αμοιβαία επιλογή, καθώς τόσο η διάσημη τραγουδίστρια, όσο και ο κωμικός θεώρησαν πως είχαν βιαστεί.

O χωρισμός του ζευγαριού έρχεται ενώ η Γκράντε έχει περάσει δύσκολες εβδομάδες μετά την απώλεια του πρώην συντρόφου της Μακ Μίλερ. ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Ωστόσο το ζευγάρι υπήρξε πολύ ανοιχτό για τη σχέση του και τον αρραβώνα του με πολλαπλές εκδηλώσεις αγάπης  δημοσίως και δεκάδες κοινές φωτογραφίες στα social media.

Oι κοινές τους φωτογραφίες παραμένουν στον λογαριασμό της Γκράντε στο Instagram, αλλά ο Ντέιβιντσον έχει απενεργοποιήσει τα social media του.

Η Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν - Τέσσερις μήνες κράτησε ο αρραβώνας Facebook Twitter

Το ζευγάρι που απασχόλησε, όσο λίγα, τα ταμπλόιντ μίντια όλο το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι, ο κωμικός του Saturday Night Live έλεγε πως νιώθει «ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο», στο πλευρό της Γκράντε, ανακοινώνοντας τον αρραβώνα τους μετά από μόλις λίγες εβδομάδες σχέσης.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2014 στο SNL και ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά τον χωρισμό της 25χρονης με τον ράπερ Μακ Μίλερ.

Από την αρχή, Γκράντε και Ντέιβιντσον ήταν ανοιχτοί για τη σχέση τους και ουδέποτε κρύφτηκαν από τον φακό. Αντίθετα οι λογαριασμοί τους στο Instagram γέμισαν από φωτογραφίες με τρυφερές στιγμές.

«Την ημέρα που τη γνώρισα σκέφτηκα "Θα σε παντρευόμουν αύριο"», έλεγε ο Ντέιβιντσον τον Αύγουστο.

«Δεν την πάτησε από την μπλόφα μου. Της έστειλα μια φωτογραφία με δακτυλίδια αρραβώνων. Τη ρώτησα "σου αρέσουν;" και μου απάντησε "Αυτά είναι τα αγαπημένα μου"».

Μετά τον αρραβώνα τους, η Γκράντε αποφάσισε να συγκατοικήσει με τον Ντέιβιντσον.

Σε ένα τραγούδι της με τίτλο "Πιτ Ντέιβιντσον", στο τελευταίο της άλμπουμ, η Γκράντε ερμηνεύει με πάθος τους στίχους: «Το Σύμπαν μάλλον με φυλά, έπεσες στα πόδια μου από τον ουρανό και ξέρω ότι το ξέρεις πως είσαι η αδελφή ψυχή μου».

Αργότερα ο 25χρονος είχε αστειευτεί ότι δεν είχε εισπράξει ούτε ένα δολάρια δικαιωμάτων για το τραγούδι. «Αν ποτέ χωρίσουμε, που δεν θα χωρίσουμε - αστειεύομαι, αλλά αν "Θεός φυλάξει" συνέβαινε ποτέ αυτό σε δέκα χρόνια, θα υπάρχει ένα τραγούδι που με τίτλο "Πιτ Ντέιβιντσον" που θα παίζει από τα μεγάφωνα στο K-Mart και εγώ θα δουλεύω εκεί».

Τελικά χώρισαν πολύ νωρίτερα από τις προβλέψεις του κωμικού.

Το Σάββατο η Γκράντε ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει σε μία φιλανθρωπική οργάνωση για την αντικαρκινική έρευνα, αλλά τελικά ακύρωσε την εμφάνισή της καθώς, όπως είπε ο μάνατζέρ της, Σκούτερ Μπράουν, περνά δύσκολες ώρες.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ