O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα κρατήσουν «ιδιωτική» τη γέννηση του παιδιού τους

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα κρατήσουν «ιδιωτική» τη γέννηση του παιδιού τους Facebook Twitter
0

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, όπως έκανε γνωστό το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε εκ μέρους του ζευγαριού αναφέρεται πως «ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ιδιαίτερα ευγνώμονες για τα μηνύματα που έχουν πάρει από ανθρώπους από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όλον τον κόσμο, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωρό τους.

Πήραν την απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια σχετικά με την άφιξη του μωρού. Ο Δούκας και η Δούκισσα προσμένουν να μοιραστούν τα συναρπαστικά νέα με όλους αφού θα έχουν πρώτα την ευκαιρία να γιορτάσουν σε στενό κύκλο ως μια καινούργια οικογένεια». 

Η ανακοίνωση φαίνεται πως επιβεβαιώνει δημοσιεύματα που έλεγαν πως δεν θα κυκλοφορήσουν άμεσα φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού.

Το πρώτο παιδί της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι θα είναι 7ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. 

Η απόφαση του ζευγαριού για αποφυγή της δημοσιότητας είναι αρκετά διαφορετική με αυτή που είχαν πάρει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στη γέννηση των τριών δικών τους παιδιών.

Και στις τρεις περιπτώσεις είχαν εμφανιστεί μαζί με το μωρό μπροστά στις κάμερες, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του. 


Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το που πρόκειται να γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ ο τοκετός αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, χωρούσε: Η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Πολιτισμός / Κι όμως, χωρούσε: Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ έπαιξε ξανά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Καλεσμένη στο Late Night Show, το 2018, η ηθοποιός είχε αναπαραστήσει την επίμαχη σκηνή, με τον Στήβεν Κόλμπερτ στον ρόλο του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο - Έγινε ξανά viral μετά τις αποκαλύψεις της για τα γυρίσματα της ταινίας
LIFO NEWSROOM
Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη «Μόνα Λίζα»;

Πολιτισμός / Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη Μόνα Λίζα;

Το μουσείο θέλει να δαπανήσει μισό δισεκατομμύριο για μια νέα αίθουσα, η κυβέρνηση δεν χρηματοδοτεί το έργο, και οι ειδικοί μιλούν για αξιοποίηση των άλλων θησαυρών του με ριζοσπαστικές αφηγήσεις.
LIFO NEWSROOM
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΩΣ ΤΙΣ 21:00 Νύχτες Πρεμιέρας: 20 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Οθόνες / Νύχτες Πρεμιέρας 2024: Είκοσι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Ο νέος Αλμοδόβαρ, η ταινία τρόμου της χρονιάς, λιγότερο γνωστά αριστουργήματα του Κουροσάβα, κορυφαία βρετανικά φιλμ των '80s και πολλές ακόμα προτάσεις από το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ