Σαρωτικός Αντετοκούνμπο: 18ο νταμπλ - νταμπλ σερί και νέα νίκη για τους Μπακς

Σαρωτικός Αντετοκούνμπο: 18ο νταμπλ - νταμπλ σερί και νέα νίκη για τους Μπακς Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει το 18ο φετινό του νταμπλ - νταμπλ οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησε της Ατλάντα με 111-102.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στην ανατροπή κι έτσι έφτασαν στο τελικό 111-102. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε για έναν ακόμα αγώνα εκπληκτικά νούμερα με 30 πόντους (5/13 βολές, 11/18 δίποντα, 1/5 τρίποντα) 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κοψίματα, ενώ δίπλα του ο Κρις Μίλντετον που επέστρεψε από τραυματισμό με 16 πόντους και ο Ιλιασόβα που είχε 13 πόντους. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κρις Μίντλετον μετά από δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού. «Είναι πάντα υπέροχο να επιστρέφει ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για όλους αφού η άμυνα εστιάζει πάνω του», ανέφερε ο Έλληνας παίκτης.


Για την αναμέτρηση με τον πρώην συμπάικτη του, Τζαμπάρι Πάρκερ είπε: «Είναι πάντα όμορφο να παίζουμε αντίπαλοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν τον αντιμετωπίζουμε γιατί του αρέσει να παίζει κόντρα στους Μπακς. Έπαιξε εξαιρετικά σήμερα. Βοήθησε την ομάδα του να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλος. Έχει περάσει πολύ δύσκολα με τους τραυματισμούς του. Είναι όμως καλά πλέον, είναι υγιής και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM