Επίθεση με μαχαίρι και στη Γάνδη -Γυναίκα τραυμάτισε 2, την πυροβόλησαν αστυνομικοί

Επίθεση με μαχαίρι και στη Γάνδη -Γυναίκα τραυμάτισε 2, την πυροβόλησαν αστυνομικοί Facebook Twitter
Επίθεση με μαχαίρι και στη Γάνδη (Πηγή φωτό Twitter)
0

Επίθεση με μαχαίρι έγινε και στη Γάνδη, στο Βέλγιο, όπου μία γυναίκα τραυμάτισε δύο ανθρώπους, προτού την εξουδετερώσουν οι αστυνομικοί.

Η επίθεση στη Γάνδη έγινε μία ώρα έπειτα από εκείνη στο Λονδίνο, σύμφωνα με το RT. Στη βρετανική πρωτεύουσα οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον άνδρα, ο οποίος πρόλαβε και τραυμάτισε τουλάχιστον δύο ανθρώπους.

Στη Γάνδη, μια γυναίκα επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο περαστικούς, σε κεντρικό δρόμο. Τον έναν τον τραυμάτισε στην κοιλιά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Αστυνομικοί, που έκαναν περιπολία στην περιοχή, επενέβησαν και εξουδετέρωσαν τη γυναίκα. Την πυροβόλησαν και την τραυμάτισαν στο χέρι, σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα HLN.


Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Οι βελγικές αρχές δεν έχουν κάνει ανακοινώσεις για το συμβάν μέχρι στιγμής.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ