Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε ένα κενό στο συγκεκριμένο service. Κανένας ως τώρα δεν είχε που να αφήσει την κότα του στην περίπτωση που χρειαζόταν να φύγει κάποιες μέρες από το σπίτι. Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει η ιδέα του κυρίου David Roberts που δημιούργησε στο αργόκτημα του στο Helston ξενοδοχείο 5 αστέρων για χαιδεμένα κοτόπουλα. Προσφέρει άφθονο χώρο για να βολτάρει η κότα κατά τη διάρκεια της ημέρας, κοτέτσια με ειδική προστασία για τις αλεπούδες και δωμάτια με πολυτελείς ανέσεις για να κοιμούνται τα πουλερικά, που όπως είναι γνωστό κοιμούνται πολύ νωρίς. Παρότι κανείς δεν είχε πάρει σοβαρά στην αρχή το εγχείρημα του Ρόμπερτς, τώρα τα κοτόπουλα πρέπει πλέον να κλείσουν κρεβάτι πριν μεταβούν στον δικό τους παράδεισο. Το αδιαχώρητο γίνεται τα Χριστούγεννα και οι τιμές είναι λογικές. Το κοτέτσι κοστίζει 2 λίρες ενώ χρεώνεται με 75 πένες το κοτόπουλο και προσφέρεται γεύμα και “μπουφές”. Παρέχεται και μεταφορά από και προς το σπίτι, υπηρεσία επώασης και μονάδα νεοσσών-αν η πουλάδα νοιώσει μια επιθυμία να γίνει μάνα. (Ακούγεται καλύτερο από κάτι δωμάτια της συμφοράς Αύγουστο στις Κυκλάδες).
σχόλια