Κορωνοϊός: 917 νέοι θάνατοι στη Βρετανία - 9.875 συνολικά

Κορωνοϊός: 917 νέοι θάνατοι στη Βρετανία - 9.875 συνολικά Facebook Twitter
0

Άλλοι 917 άνθρωποι πέθαναν από κορωνοϊό σε διάστημα 24 ωρών στη Βρετανία, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στους 9.875. 

O αριθμός αυτός των θανάτων από χθες στις 1900 ώρα Ελλάδας, ήταν μικρότερος από αυτόν της προηγούμενης ημέρας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 334.974 τεστ στη Μεγάλη Βρετανία έως το πρωί του Σαββάτου - και 18.091 μόνο την Κυριακή. 

Παράλληλα, το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι 78.911 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μέχρι σήμερα στις 1100 ώρα Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου από το πρωθυπουργικό γραφείο, ο Μπόρις Τζόνσον κάνει «πολύ καλή πρόοδο» στην ανάρρωσή του από την COVID-19.

Ο ίδιος βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά από τρεις νύχτες την Πέμπτη, ενώ το πρωθυπουργικό γραφείο δήλωσε χθες, ότι κατάφερε να αρχίσει το βάδισμα, παρά το γεγονός ότι η ανάρρωσή του βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο.

«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πολύ καλή πρόοδο» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ. Σύμφωνα με το SkyNews, ο Βρετανός πρωθυπουργός βλέπει ταινίες, παίζει παιχνίδια και λύνει σουντόκου.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM