Η Finos Film κάνει τη δική της ανασκόπηση του 2023

Finos Film: Η ανασκόπηση για το 2023 Facebook Twitter
Φωτ.: Finos Film
0

Την δική της ξεχωριστή ανασκόπηση για το 2023 έκανε η Finos Film με ξεκαρδιστικές σκηνές από αλησμόνητες ελληνικές ταινίες του παλιού κινηματογράφου. 

Στην ανάρτησή της στα social media η Finos Film συνοδεύει το βίντεο με το νοσταλγικό κολάζ σκηνών από αγαπημένες παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με το εξής μήνυμα: 

«Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023!

Ξεκινήσαμε αισιόδοξα και ντυθήκαμε αποκριάτικα, τιμήσαμε την ημέρα της γυναίκας, γίναμε οι καλύτεροι πελάτες, προσέξαμε την υγεία μας, ευχηθήκαμε στην μητέρα και στον πατέρα μας, ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο, στέγνωσε το λαρύγγι μας από την κάψα και δροσιστήκαμε με ένα παγωτό, γιορτάσαμε τους νέους μας, ακούσαμε το πρώτο κουδούνι του σχολείου, ταΐσαμε ένα αδέσποτο, τρέξαμε στον μαραθώνιο, ψωνίσαμε, τσουγκρίσαμε και ήπιαμε στην υγειά μας και στη μνήμη όσων έφυγαν. Καλή χρονιά φίλες και φίλοι».

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές όπως ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Βουτσάς, η Τζένη Καρέζη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Νίκος Ρίζος, η Γεωργία Βασιλειάδου, o Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και πολλοί άλλοι επαναφέρουν αλησμόνητες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρεμβάσεις από Kουμεντάκη και Aνδρεαδάκη για την Εθνική Πινακοθήκη και την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης

Πολιτισμός / Εθνική Πινακοθήκη: Κουμεντάκης και Aνδρεαδάκης στηρίζουν την Συραγώ Τσιάρα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με δημόσιες τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στην ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης
LIFO NEWSROOM
Χιονάτη, Σαλιγκάρια και Άντονι Χόπκινς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Χιονάτη, Σαλιγκάρια και Άντονι Χόπκινς από αύριο στους κινηματογράφους

Το θαυμάσιο ενήλικο animation «Memoir of a Snail», η ατυχέστατη live-action εκδοχή της ντισνεϊκής «Χιονάτης», η θριλερική ανάγνωση της προσφυγικής εμπειρίας στο «Το a Land Unknown» και το φονικό smart αυτοκίνητο του Άντονι Χόπκινς στο «Locked» είναι μερικές από τις κινηματογραφικές επιλογές αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Επανεμφανίστηκε πορτρέτο Αφρικανού πρίγκιπα από τον Γκούσταφ Κλιμτ, χαμένο επί 85 χρόνια

Πολιτισμός / Επανεμφανίστηκε πορτρέτο Αφρικανού πρίγκιπα από τον Γκούσταφ Κλιμτ - Ήταν χαμένο επί 85 χρόνια

Το έργο διατίθεται προς πώληση έναντι 15 εκατ. ευρώ - Εκλάπη από την εβραϊκής καταγωγής ιδιοκτήτριά του την εποχή των Ναζί και έκτοτε αγνοούνταν - Θεωρείται ενδεικτικό έργο της
LIFO NEWSROOM