Το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
0

Είναι ο μήνας που όλη η Βρετανία θα ασχολείται με το βασιλικό γάμο ο οποίος θα γίνει στις 19 Μαΐου. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι αντί για γαμήλια δώρα, θα ήθελαν να δοθούν δωρεές σε μια προεπιλεγμένη ομάδα επτά φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Ωστόσο όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα, η βασίλισσα θα αποτελέσει εξαίρεση καθώς το δώρο της θα είναι κάτι πολύ πιο συγκεκριμένο και πολύ ακριβό.

Η βασίλισσα φέρεται να δωρίζει στο ζευγάρι ένα από τα ακίνητα που της ανήκουν, Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το York Cottage στο Σάντριγχαμ.

Το ιστορικό σπίτι με τον εντυπωσιακό κήπο, κάποτε ήταν γνωστό ως «The Cottage Bachelors Cottage» καθώς το χρησιμοποιούσαν για να φιλοξενήσει αποκλειστικά άνδρες επισκέπτες.

Το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter

Σύμφωνα με την Telegraph, η κατοικία York Cottage στεγάζει αυτή τη στιγμή κτηματομεσιτικά γραφεία, οπότε θα γίνουν τροποποιήσεις και κάποια σχετική ανακαίνιση προτού ο πρίγκιπας και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίσουν εκεί.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ κληρονόμησε τον Sandringham από τον πατέρα της το 1952 και από εκεί έστειλε το πρώτο της τηλεοπτικό μήνυμα Χριστουγέννων.

Είναι μια από τις δύο μόνο κατοικίες που ανήκουν στην ιδιοκτησία της βασιλικής οικογένειας (η άλλη είναι η Balmoral).

Αυτό, ωστόσο μάλλον δεν θα αποτελέσει τη κύρια κατοικία του ζεύγους, αλλά θα είναι το εξοχικό τους.

Λίγο μετά τους αρραβώνες το Kensington Palace και το Clarence House αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι θα ζήσει στο Nottingham Cottage, στο χώρο του Παλατιού.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ