Η Loreen έρχεται στην Αθήνα

Η Loreen έρχεται στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram / Loreen
0

Το Release Athens 2025 ανακοίνωσε ότι η Loreen, θα βρίσκεται στην Αθήνα, το καλοκαίρι, για να τραγουδήσει μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Η τραγουδίστρια από την Σουηδία, που έγραψε ιστορία στην Eurovision ως η μοναδική γυναίκα που έχει καταφέρει να κερδίσει τον διαγωνισμό δύο φορές θα πλαισιώσει την Kylie Minogue, την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Στην ανάρτηση μέσω Instagram, το Release Athens Festival έγραψε:

Το Release Athens 2025 υποδέχεται την Loreen, την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού!

«Η τραγουδίστρια από την Σουηδία, η μοναδική γυναίκα που έχει καταφέρει να κερδίσει τον διαγωνισμό της Eurovision δύο φορές θα πλαισιώσει την Kylie Minogue σε μια υπέροχη, άκρως χορευτική pop βραδιά! Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται! Αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων του Release Athens Festival είναι η more.com & το δίκτυο συνεργατών της. Μην προβείτε σε αγορά από οποιαδήποτε άλλη online υπηρεσία διάθεσης εισιτηρίων, κυρίως του εξωτερικού (όπως Viagogo/StubHub/Ticombo)».

Η Loreen γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1983 στη Σουηδία και εξελίχθηκε σε μια από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες της χώρας.

Η φήμη της πέρασε τα σύνορα, μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2012 με το τραγούδι «Euphoria», το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες. Εκτός από τη φωνή της, ξεχωρίζει και για το ιδιαίτερο στιλ της. Το 2023,  επέστρεψε στην Eurovision και κέρδισε ξανά, με το τραγούδι «Tattoo». Έτσι, έγινε η δεύτερη καλλιτέχνης στην ιστορία του διαγωνισμού που κερδίζει δύο φορές. Η μουσική της συνδυάζει στοιχεία ποπ, ηλεκτρονικής και world music, ενώ οι στίχοι της συχνά εκφράζουν βαθιές συναισθηματικές και φιλοσοφικές ιδέες.


 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Πολιτισμός / Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Η Hsu είχε ιστορικό επιληψίας και καρδιακής νόσου και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν λόγω κρίσεων. Αφήνει πίσω τον σύζυγό της, τον Νοτιοκορεάτη τραγουδιστή DJ Koo, καθώς και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της
LIFO NEWSROOM
Η Shakira αφιέρωσε το Grammy που κέρδισε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές της»

Πολιτισμός / Η Shakira αφιέρωσε το Grammy που κέρδισε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές της»

Τα λόγια της Shakira έρχονται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είχε εφαρμόσει αυστηρά μέτρα κατά των μεταναστών χωρίς έγγραφα
LIFO NEWSROOM
Grammy 2025: Η Beyoncé στην κορυφή, με φόντο τις πυρκαγιές του Λος Άντζελες

Πολιτισμός / Grammy 2025: Η Beyoncé στην κορυφή, με φόντο τις πυρκαγιές του Λος Άντζελες

Η Beyoncé κυριαρχεί στις υποψηφιότητες με 11, φτάνοντας συνολικά τις 99 υποψηφιότητες στην καριέρα της και κατακτώντας τον τίτλο της πιο πολυβραβευμένης καλλιτέχνιδας στην ιστορία των Grammy
LIFO NEWSROOM