Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Γάμο στην Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει η Μαρία Μενούνος, η διάσημη παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια μίλησε για το χωριό της και κάποιες λεπτομέρειες του γάμου σε ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ.

Η Μαρία Μενούνος απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά, είπε πως ήδη κάνει τις προετοιμασίες και πως θα παντρευτεί στην Ελλάδα.

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται στο χωριό της στην Ελλάδα Facebook Twitter
Η Μαρία Μενούνος με τον σύντροφό της και τους γονείς της

«Σχεδιάζουμε γάμο στο χωριό του πατέρα μου στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή» αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος, η οποία τους επόμενους μήνες θα παντρευτεί στην χώρα μας τον σύζυγό της και επί 18 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό Άκοβο Αρκαδίας, σε εκκλησία που χτίστηκε και χάρη στην οικονομική ενίσχυση που προσέφερε ο πατέρας της Κωνσταντίνος.

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα περνούν οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είπε η πετυχημένη παρουσιάστρια.

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, είχε ορχήστρα, τρώγαμε και χορεύαμε ελληνικούς χορούς με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτή την εκκλησία. Γι΄αυτό και εγώ έχω όνειρο να παντρευτώ εκεί», ανέφερε η Μαρία Μενούνος η οποία πρόσθεσε πως έχει δει την εκκλησία μόνο μια φορά όταν ήταν 10 ετών.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Πολιτισμός / Κορυφαία διάκριση για την Κατερίνα Ευαγγελάτου από τη Γαλλική Δημοκρατία

Στη σκηνοθέτιδα και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ο τίτλος του Ιππότη του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών και στον σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινό το παράσημο του Αξιωματικού του Τάγματος των Γραμμάτων και των Τεχνών.
LIFO NEWSROOM
Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Πολιτισμός / Barbie Hsu: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών η εμβληματική ηθοποιός του «Meteor Garden»

Η Hsu είχε ιστορικό επιληψίας και καρδιακής νόσου και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν λόγω κρίσεων. Αφήνει πίσω τον σύζυγό της, τον Νοτιοκορεάτη τραγουδιστή DJ Koo, καθώς και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της
LIFO NEWSROOM
Η Shakira αφιέρωσε το Grammy που κέρδισε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές της»

Πολιτισμός / Η Shakira αφιέρωσε το Grammy που κέρδισε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές της»

Τα λόγια της Shakira έρχονται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είχε εφαρμόσει αυστηρά μέτρα κατά των μεταναστών χωρίς έγγραφα
LIFO NEWSROOM