Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Facebook Twitter
Ο Hugh Grant με την Anna Eberstein στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. (EPA/MIKE NELSON)
1

Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το γεγονός αποκάλυψε κατά λάθος η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. 

Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει από το 2000, μετά από 13 χρόνια σχέσης, αλλά σύμφωνα με την γνωστή ηθοποιό παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. 

Η Άννα Έμπερστάιν, παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και νυν σύντροφος του Χιου Γκραντ, γέννησε πρόσφατα, κάνοντας τον 57χρονο ηθοποιό πατέρα για πέμπτη φορά. 

«Είμαι πολύ τυχερή που στα 31 χρόνια φιλίας μας, εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος στον κόσμο. Είναι πραγματικά καταπληκτικός άνθρωπος. Τον βλέπω και του μιλάω πολύ. Ξέρετε, τώρα είναι πατέρας πέντε παιδιών. Έχει πέντε παιδιά και είναι υπέροχος μπαμπάς. Ναι, εξακολουθεί να παραμένει ο καλύτερός μου φίλος για μια ζωή», είπε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ για τον Χιου Γκραντ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο E!'s Daily Pop. 

Ο Χιου Γκραντ έγινε πατέρας για πέμπτη φορά και το αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ Facebook Twitter
Ο Hugh Grant και η Elizabeth Hurley το 1995 στην πρεμιέρα της ταινίας «Nine Months».

Την Πέμπτη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κοέν όπου επιβεβαίωσε ξανά πως ο Χιου Γκραντ έγινε πάλι πατέρας. «Έκανε άλλο ένα αυτήν την εβδομάδα. Έχει πέντε. Ήταν πάνω από 50 όταν τα έκανε. Είναι ένας γοητευτικός μπαμπάς- πολύ γλυκός. Τα παιδιά του τον μεταμόρφωσαν από ένα πολύ μίζερο άνθρωπο και σχεδόν μίζερο άνθρωπο. Τον βελτίωσαν. Ανέβηκε επίπεδο», είπε η Χάρλεϊ.

Ο Χιου Γκραντ και η Άννα Έμπερστάιν έκαναν το πρώτο παιδί τους, ένα αγόρι, το 2012 και ακολούθησε μια κόρη το 2015. Ο ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά -έναν γιο και μια κόρη- με την Τίνγκλαν Χονγκ. 

Τον Ιανουάριο σε συνέντευξή του ο Χιου Γκραντ είχε δηλώσει πως η πατρότητα είναι «το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ». «Είναι απλώς υπέροχο να έχεις όλη αυτή την αγάπη γύρω σου. Ξαφνικά αγαπάς κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου. Είναι όλο μαγικό», είχε πει τότε στο περιοδικό People. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM