O Justin Bieber νευριάζει με θαυμάστριες και αφήνει συναυλία στη μέση

O Justin Bieber νευριάζει με θαυμάστριες και αφήνει συναυλία στη μέση Facebook Twitter
4

Xιλιάδες νεαρές Νορβηγίδες θαυμάστριες είχαν από νωρίς κατακλύσει το χώρο που απόψε το βράδυ θα έκανε την εμφάνισή του το ίνδαλμά τους.  Ο Justin Bieber ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτικό σόου και θα έδινε μια μικρή συναυλία στα πλαίσια της εμφάνισής του, αλλά η βραδιά δεν εξελίχθηκε καλά.

Κάποιο από τα κορίτσια στις μπροστινές σειρές, έχει χύσει κάτι στη σκηνή και ο τραγουδιστής σπεύδει να σκουπίσει το υγρό δάπεδο. Οι νεαρές εκστασιάζονται καθώς ο Bieber πλησιάζει και απλώνουν τα χέρια, εμποδίζοντάς τον. Εκείνος αντιδρά, τους ζητά να τον ακούσουν και σκύβει με το πανί στο χέρι. Εκείνη τη στιγμή, μια θαυμάστρια (που απόψε θα είναι σίγουρα η πιο μισητή Νορβηγίδα των Βeliebers), απλώνει και πάλι το χέρι της. Ακολουθεί η καταστροφή: o τραγουδιστής εκνευρίζεται, πετά το πανί, βγάζει τη ζακέτα του -την πετά και αυτ - και κάνει θριαμβευτική έξοδο από τη σκηνή λέγοντας πως δεν συνεχίζει το σόου.

Οι θαυμάστριες έκαναν μια απελπισμένη προσπάθεια να τον φέρουν και πάλι πίσω τραγουδώντας...

Ο Bieber δεν γύρισε ποτέ και αμέσως μετά εξηγήθηκε μέσω instagram. Zήτησε συγγνώμη για τα νεύρα του, είπε πως είχε δύσκολη εβδομάδα με λίγο ύπνο, κατηγόρησε ξανά τις θαυμάστριες στην πρώτη σειρά για τη συμπεριφορά τους και είπε στους παραγωγούς πως θα επανορθώσει...

Sadly it's Been a rough week for me, long days no sleep, while having to be "on" as they would say for cameras fans etc. In no way did I mean to come across mean, but chose to end the show as the people in the front row would not listen. Hopefully people will understand where I am coming from. I don't always handle things the right way but I'm human and I'm working on getting better at responding not reacting. Unfortunately people were affected by this as am I. For the people in the back I am so sorry and for anyone I may have disappointed im sorry. Sorry for wasting the tv people's time I'll be sure to make it up to you next time on tour.. With love Justin.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Bieber (@justinbieber) στις

Το ξέσπασμα αυτό ήταν το δεύτερο της εβδομάδας. Χθες, ο Βieber είχε και πάλι νεύρα και αποχώρησε από συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας έδειξε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις και την πρόταση των παρουσιαστών αν γυρίσουν ένα βίντεο για το Youtube. Aν και για να είμαστε δίκαιοι, η συνέντευξη ήταν εξαρχής κάπως αμήχανη και "χαμένη στη μετάφραση".

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM