Ο Σάσα Μπάρον Κοέν μεταμφιέστηκε σε καουμπόι για να τρολάρει συγκέντρωση ακροδεξιών

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν μεταμφιέστηκε σε καουμπόι για να τρολάρει συγκέντρωση ακροδεξιών Facebook Twitter
0

«Ποιος θέλει να τους πετσοκόψει όπως κάνουν οι Σαουδάραβες;», ρωτούσε ο μεταμφιεσμένος σε καουμπόι Σάσα Μπάρον Κοέν ένα πλήθος ακροδεξιών, τρολάροντας το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί το Σάββατο στην Ολύμπια της Ουάσιγκτον. 

Η εκδήλωση «March For Our Rights 3» της ακροδεξιάς πολιτοφυλακής Washington State Three Percenters συγκέντρωσε περίπου 500 άτομα στο Heritage Park, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η συγκέντρωση για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή και την οπλοχρησία διοργανώθηκε ως απάντηση στο φοιτητικό March For Our Lives του 2018, που είχε λάβει χώρα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στο Marjory Stoneman Douglas High School της Φλόριντα. 


Το άτιτλο τραγουδάκι που «ερμήνευσε» ο Σάσα Μπάρον Κοέν, χωρίς κανείς να καταλάβει ποιος είναι, είχε υποτίθεται ως στόχο τους φιλελεύθερους, το CNN, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Μπαράκ Ομπάμα, την Χίλαρι Κλίντον, τον Δρ. Άντονι Φάουτσι, τον Μπιλ Γκέιτς και τους «μασκοφόρους», είτε μολύνοντάς τους με την «γρίπη της Ουχάν» είτε «πετσοκόβωντάς τους όπως κάνουν οι Σαουδάραβες». 

Το ξεσηκωμένο πλήθος τραγουδούσε μαζί του χωρίς να αντιλαμβάνεται πως ο καλλιτέχνης τρολάρει τους παριστάμενους. 


Αρχικά, την πληροφορία ότι πρόκειται για τον Σάσα Μπάρον Κοέν έδωσε ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος τζέιμς Μπλερ με μια ανάρτηση στο Facebook κι έπειτα το Variety διασταύρωσε ότι πρόκειται όντως για τον γνωστό κωμικό σε μια νέα του προσπάθεια να τρολάρει ανηλεώς το ακροδεξιό πλήθος

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρεμβάσεις από Kουμεντάκη και Aνδρεαδάκη για την Εθνική Πινακοθήκη και την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης

Πολιτισμός / Εθνική Πινακοθήκη: Κουμεντάκης και Aνδρεαδάκης στηρίζουν την Συραγώ Τσιάρα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με δημόσιες τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στην ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης
LIFO NEWSROOM
Χιονάτη, Σαλιγκάρια και Άντονι Χόπκινς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Χιονάτη, Σαλιγκάρια και Άντονι Χόπκινς από αύριο στους κινηματογράφους

Το θαυμάσιο ενήλικο animation «Memoir of a Snail», η ατυχέστατη live-action εκδοχή της ντισνεϊκής «Χιονάτης», η θριλερική ανάγνωση της προσφυγικής εμπειρίας στο «Το a Land Unknown» και το φονικό smart αυτοκίνητο του Άντονι Χόπκινς στο «Locked» είναι μερικές από τις κινηματογραφικές επιλογές αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Επανεμφανίστηκε πορτρέτο Αφρικανού πρίγκιπα από τον Γκούσταφ Κλιμτ, χαμένο επί 85 χρόνια

Πολιτισμός / Επανεμφανίστηκε πορτρέτο Αφρικανού πρίγκιπα από τον Γκούσταφ Κλιμτ - Ήταν χαμένο επί 85 χρόνια

Το έργο διατίθεται προς πώληση έναντι 15 εκατ. ευρώ - Εκλάπη από την εβραϊκής καταγωγής ιδιοκτήτριά του την εποχή των Ναζί και έκτοτε αγνοούνταν - Θεωρείται ενδεικτικό έργο της
LIFO NEWSROOM