Ομπάμα και Σπρίνγκστιν στο νέο podcast του Spotify

Ομπάμα και Σπρίνγκστιν στο νέο podcast του Spotify Facebook Twitter
Ομπάμα και Σπρίνγκστιν στο νέο podcast του Spotify (Spotify)
0

Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπρους Σπρίνγκστιν ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν οι «Renegades: Born in USA» στο νέο podcast τους Spotify.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του «Renegades: Born in USA», με τον πρώην πρόεδρο και τον θρυλικό ροκ σταρ σε μία συνομιλία για θέματα που κυμαίνονται από την πολιτική και την Αμερική έως την πατρότητα, το γάμο και την ηλικία των ανδρών.

Οι συνομιλίες θα διαρκέσουν οκτώ επεισόδια.

Το podcast, σε παραγωγή της εταιρείας των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Higher Ground, είναι σίγουρα η κορυφαία συνεργασία στην ιστορία του podcasting.

«Είναι μια προσωπική, σε βάθος συζήτηση μεταξύ δύο φίλων που διερευνούν το παρελθόν τους, τις πεποιθήσεις τους και τη χώρα που αγαπούν - όπως ήταν, όπως είναι, και όπως έπρεπε να προχωρά», δήλωσε το Spotify, σημειώνοντας ότι οι δύο άντρες «έχουν δημιουργήσει μια βαθιά φιλία από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2008».

Είναι επίσης μια ακόμα στιγμή-ορόσημο στην επιθετική ώθηση του Spotify να κυριαρχήσει στην επιχείρηση των podcast.

Η σουηδική υπηρεσία ροής έχει δεσμεύσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση εταιρειών podcast και έχει συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Joe Rogan και Kim Kardashian και μεγάλων εμπορικών σημάτων όπως η Warner Bros.

Το 2019, το Spotify υπέγραψε μια αποκλειστική συμφωνία με το ζεύγος Ομπάμα για την παραγωγή podcast. Η πρώτη τους παραγωγή, το Michelle Obama Podcast, ήταν το κορυφαίο παγκόσμιο podcast όταν κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και η εταιρεία στοιχηματίζει ότι η νέα σειρά των Ομπάμα - Σπρίνγκστιν θα έχει παρόμοια ανταπόκριση.

Πολλές από τις συζητήσεις μεταξύ του Ομπάμα και του Σπρίνγκστιν επικεντρώνονται επικεντρωθούν στην επίλυση των πολιτιστικών και πολιτικών διαφορών της Αμερικής.

«Πώς φτάσαμε εδώ; Πώς θα μπορούσαμε να βρούμε τον δρόμο μας ξανά πίσω σε μια πιο ενοποιημένη αμερικανική ιστορία;» Ο Ομπάμα ρωτά στην εισαγωγή του στο σόου.

«Επιφανειακά, ο Μπρους και εγώ δεν έχουμε πολλά κοινά. Αλλά με τα χρόνια, αυτό που βρήκαμε είναι ότι έχουμε κοινή ευαισθησία. Σχετικά με τη δουλειά, για την οικογένεια και για την Αμερική. Με τους δικούς μας τρόπους. Ο Μπρους και εγώ κάνουμε παράλληλα ταξίδια, προσπαθώντας να καταλάβουμε αυτήν τη χώρα που μας έχει δώσει τόσα πολλά».

Ο Ομπάμα και ο Σπρίνγκστιν αποκάλυψαν το podcast «Renegades» κατά τη διάρκεια μιας εικονικής εκδήλωσης του Spotify, στην οποία η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την επέκταση των εκπομπών τους στο DC Comics και μια νέα συνεργασία με τους αδελφούς Russo, τους σκηνοθέτες των ταινιών «The Avengers».

Με πληροφορίες του Spotify/The NewYorkTimes/NBCNews

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ