Release Athens 2023: Τρία μέλη των Wu-Tang Clan δεν ήρθαν στην Αθήνα

Release Athens; Τρία μέλη των Wu-Tang Clan. δεν ήρθαν στην Αθήνα - Η ανακοίνωση της διοργάνωσης Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter - WuTangClan
0

Αναστάτωση προκάλεσε στους fans των Wu-Tang Clan η είδηση πως το συγκρότημα hip - hop έφτασε στην Αθήνα για την εμφάνιση στο πλαίσιο του Release Athens 2023 χωρίς τρία από τα μέλη του. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργάνωση του Release Athens 2023, δεν έφτασαν στην Αθήνα οι Gary Eldridge Grice, Clifford Smith και Dennis David Coles, οι οποίοι είναι γνωστοί με τα καλλιτεχνικά ονόματα GZA, Method Mad και Ghostface Killah. 

Στην διοργάνωση δεν έγινε γνωστός ο λόγος της απουσίας, ωστόσο όπως αναφέρθηκε η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τα υπόλοιπα μέλη των Wu-Tang Clan.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πάντως πως αν κάποιος δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την συναυλία με τα νέα δεδομένα έχει τη δυνατότητα να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου και να αποζημιωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης του Release Athens 2023 αναφέρει: 

«Μόλις ενημερωθήκαμε ότι κατέφθασε και η τελευταία πτήση που θα μετέφερε μέλη των Wu-Tang Clan. Ανάμεσα σε αυτούς που τελικά ήρθαν στην Αθήνα δεν συμπεριλαμβάνονται οι εξής:

Method Man

Ghostface Killah

GZA

Μέχρι στιγμής, δεν μας έχει δοθεί καμία εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθαν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες. Το show θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τα υπόλοιπα μέλη των Wu-Tang Clan, με τη μπάντα που τους συνοδεύει, καθώς και με τους καλλιτέχνες που απαρτίζουν το lineup της ημέρας.

Ενημερώνουμε πως όποιος ή όποια δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημέρα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, έχει τη δυνατότητα να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου του και να αποζημιωθεί.

Όροι και τρόπος αποζημίωσης θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία για την οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε δεδομένου πως το Release Athens Festival έκλεισε και πλήρωσε την εμφάνιση των Wu-Τang Clan στην Ελλάδα, με την πλήρη σύνθεσή τους. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, τα δωμάτια που έχουν κρατηθεί στα επιλεγμένα ξενοδοχεία είναι στα ονόματα όλων των μελών του συγκροτήματος.

Επίσης, όπως ρητά μας ζητήθηκε, η διαφήμιση της εμφάνισής τους έγινε με υλικό που μας παραχωρήθηκε από τους ίδιους (φωτογραφία, βιογραφικό, Δελτίο Τύπου κ.λπ.), στο περιεχόμενο του οποίου περιλαμβάνονται και τα 9 μέλη του συγκροτήματος.

Η ευθύνη για τη συμμετοχή ή όχι στο σημερινό show βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM