Οι τεχνικοί της τηλεόρασης διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και ζητούν ραντεβού με τον Πρωθυπουργό

Οι τεχνικοί της τηλεόρασης διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και ζητούν ραντεβού με τον Πρωθυπουργό Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) μετά την χθεσινή κινητοποίηση των τεχνικών των ιδιωτικών καναλιών στη Βουλή, η οποία κατέληξε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου οι τεχνικοί κρέμασαν πανό με σύνθημα «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

 

Οι τεχνικοί, στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν, ότι κατά την χθεσινή συνάντηση των προεδρείων των Ενώσεων με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, καθώς και την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός δεσμεύθηκε να υπάρξει τις επόμενες ημέρες, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, τριμερής συνάντηση με τα σωματεία (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΙΤΙΒΕ, ΕΠΗΕΑ) και τις διοικήσεις των καναλιών, για να βρεθεί λύση και να μην πέσει μαύρο σε κανένα κανάλι. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΙΤΑ διαμηνύει ότι οι δυναμικές κινητοποιήσεις των τεχνικών της τηλεόρασης θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν, όσο πλησιάζει η απειλή της ανεργίας, λόγω του μαύρου. Επίσης, υπογραμμίζουν ότι αναμένουν και συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Τέλος, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για την υποκριτική στάση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ο οποίος, «για μία ακόμη φορά έσπασε την στάση εργασίας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM