Πόσα χρήματα πληρώθηκε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη του συνέντευξη μετά τον βασιλικό γάμο

Πόσα χρήματα πληρώθηκε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την πρώτη του συνέντευξη μετά τον βασιλικό γάμο Facebook Twitter
0

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να πληρώθηκε 10.000 δολάρια για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μετά τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι και την πολυσυζητημένη απουσία του. 

Ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο, μετά τις αποκαλύψεις πως «έστησε» παπαράτσι φωτογραφίες, μίλησε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Good Morning Britain».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως στο γεγονός ότι έβαλε τον Χάρι να του υποσχεθεί ότι «δεν θα σηκώσει ποτέ χέρι» στη Μέγκαν, ενώ αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας τού ζήτησε να δώσει μια ευκαιρία στον Τραμπ.


Μεταξύ άλλων, είπε πως λυπάται που δεν κατάφερε να είναι τελικά στην τελετή, δηλώνοντας ωστόσο ευχαριστημένος που μπόρεσε να τον «αντικαταστήσει» στο γάμο ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος.

Η Daily Mail μεταδίδει πως αξιωματούχοι του παλατιού του Κένσινγκτον σκοπίμως δεν ενημερώθηκαν για τη συνέντευξη του Τόμας Μαρκλ, ώστε να μην έχουν την ευκαιρία να τον αποτρέψουν.

Στο μεταξύ, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι δεν είχε ενημερώσει ούτε τη Μέγκαν, ούτε τον Χάρι, ότι θα μιλούσε στην εκπομπή, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι «θα καταλάβουν πώς νιώθω».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από το παλάτι του Κένσινγκτον για τις δηλώσεις του Τόμας Μαρκλ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ