Δένδιας: «Η Χαλκιδική δεν θα γίνει Κερατέα, γιατί τότε δεν θα είμαστε κράτος»

Δένδιας: «Η Χαλκιδική δεν θα γίνει Κερατέα, γιατί τότε δεν θα είμαστε κράτος» Facebook Twitter
8

«Δεν πρόκειται να επαναληφθούν τα γεγονότα της Κερατέας. Ο νόμος θα επιβληθεί και θα αποκατασταθεί η αίσθηση της νομιμότητας. Το κράτος δεν μπορεί να υποχωρήσει, γιατί δεν θα είναι κράτος», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη με αφορμή τη σύλληψη με εισβολή τα ξημερώματα της Τετάρτης δύο ατόμων σε σπίτια της Ιερισσού.  

«Έχετε δει πολλές συλλήψεις για τέτοια κακουργήματα να γίνονται μέρα μεσημέρι ενώπιον πάντων; Γίνονται όταν αυτός που έχει την υπηρεσιακή ευθύνη αποφασίζει ότι είναι ασφαλέστερο να γίνει. Είναι απολύτως στο πλαίσιο Συντάγματος και νόμου και έτσι πρέπει να γίνεται. Να ανοίξουμε κουβέντα για ένταλμα για επτά κακουργήματα και 10 πλημμελήματα, που αν τα διαβάσετε θα ανατριχιάσετε, τι ώρα εκτελείται; Να περιορίσουμε την αστυνομία 10-1, μήπως;...», είπε απαντώντας στις επικρίσεις ο κ. Δένδιας.

 

Δένδιας: «Η Χαλκιδική δεν θα γίνει Κερατέα, γιατί τότε δεν θα είμαστε κράτος» Facebook Twitter

 «Δεν είμαι έτοιμος να πω ότι οι κινητοποιήσεις εκεί υποκινούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να το πω, θα πρέπει να το αποδείξω. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, παρέχει πολιτική κάλυψη σε αυτά τα φαινόμενα. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παρέχει πολιτική κάλυψη σε ανθρώπους που κατηγορούνται με επτά κακουργήματα και 10 πλημμελήματα. Παρίστατο εκπρόσωπος της δικαστικής αρχής, τι ανακατεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ;», δήλωσε ο υπουργός.

«Η αστυνομία προστατεύει τον νόμο και την τάξη και το δικαίωμα του επιχειρείν όλων μας. Δεν υπάρχουν αποφάσεις στο ΣτΕ για τη συγκεκριμένη επιχείρηση; Δεν υπάρχουν αδειοδοτήσεις; Παράνομη κατάσταση καλύπτει η αστυνομία; Αν είναι έτσι, να επιβάλω κυρώσεις!», πρόσθεσε.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM