Κικίλιας: Πάνω από 40.000 παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός παιδικών σταθμών

Κικίλιας: Πάνω από 40.000 παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός παιδικών σταθμών Facebook Twitter
0

«Περισσότερα από 40.000 παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σύμφωνα, μάλιστα, με εκτιμήσεις παραγόντων της Αυτοδιοίκησης, ο αριθμός των παιδιών που δεν θα καταφέρουν να βρουν μια δωρεάν θέση σε παιδικό σταθμό θα ανέβει πολύ περισσότερο, λόγω της κατανομής των θέσεων ανά την Ελλάδα», πρόσθεσε και κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να εξασφαλίσει θέσεις παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών για τα παιδιά όλων των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

«Θυμίζουμε ότι μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο κ. Τσίπρας, από το βήμα του 1ου συνεδρίου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγγειλε δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς "για όλα τα παιδιά άνω των τριών ετών". Υπενθυμίζουμε, ότι η Νέα Δημοκρατία, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, ζητούσε να διατεθεί μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2016 για τις αναγκαίες θέσεις, ώστε κανένα παιδί προσχολικής ηλικίας να μην μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών», είπε.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM