Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Έγινε συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος»

Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Έγινε συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Την απάντησή του στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά την ανάρτηση του στην οποία ζητά την παραίτηση του πρωθυπουργού, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μετά το δημοσίευμα του Βήματος για τα Τέμπη, ο Παύλος Μαρινάκης προχωρά σε νέα ανακοίνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Στέφανος Κασσελάκης «πέρασε σε άλλη πίστα και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος».

«Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για προσπάθεια να αποσταθεροποιηθεί η χώρα με αιχμή την τραγωδία των Τεμπών. 

Η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στον Στέφανο Κασσελάκη

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας  αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε  συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος.

»Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους», επισημαίνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παππάς - Τέμπη: «Διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ παρότι είχαν παραιτηθεί είχαν πρόσβαση σε κρίσιμο υλικό»

Πολιτική / Παππάς - Τέμπη: «Διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ παρότι είχαν παραιτηθεί είχαν πρόσβαση σε κρίσιμο υλικό»

Σε ανάρτησή του επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει μία εβδομάδα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών τον «κίνδυνο αλλοίωσης κρίσιμων στοιχείων»
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM