Ως υπόπτους για τη λίστα Λαγκάρντ καλεί πλέον ο εισαγγελέας Διώτη και Καπελέρη

Ως υπόπτους για τη λίστα Λαγκάρντ καλεί πλέον ο εισαγγελέας Διώτη και Καπελέρη Facebook Twitter
0

Με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης καλούν οι οικονομικοί εισαγγελείς να καταθέσουν, τους κυρίους Καπελέρη και Διώτη, πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς βρήκαν «γκρίζα» σημεία στις καταθέσεις τους για την υπόθεση και μάλιστα αναμένεται να ζητήσουν και αντίγραφα της δικογραφίας με τις καταθέσεις του έδωσαν οι Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος.

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Διώτης, σε δηλώσεις του, είχε υποστηρίξει ότι θεώρησε το εν λόγω υλικό μη αξιοποιήσιμο ως προϊόν υποκλοπής, ενώ ο κ. Καπελέρης φέρεται να παρέλαβε από τον τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντινου ελάχιστα ονόματα από τη λίστα, με σκοπό να «εντοπίσει το οικονομικό τους προφίλ».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Newsroom / Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Ποιος είναι ο πολιτικός αντίκτυπος των συλλαλητηρίων; Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι στις δημοσκοπήσεις; Τι θα είχε συμβεί αν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ είχαν εκλεγεί ο Π. Γερουλάνος και ο Π. Πολάκης; Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τη σύμβουλο επικοινωνίας και εκδότρια του Fact News, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ