Σκουρλέτης: Η κατάληψη της πρυτανείας αφορούσε 14 ανθρώπους

Σκουρλέτης: Η κατάληψη της πρυτανείας αφορούσε 14 ανθρώπους Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
8

14 ανθρώπους αφορούσε η κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, μετά την επέμβαση της αστυνομίας και τις συλλήψεις που ακολούθησαν.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Είδαμε μία κατάληψη η οποία αφορούσε 14 ανθρώπους. Η κίνηση αυτή, δεν είχε τη στοιχειώδη συναίνεση, έστω του χώρου από τον οποίο προέρχονται αυτοί που κινητοποιήθηκαν…Αν δεν υπήρχε η υπερβολική διόγκωση του θέματος το ζήτημα θα πέρναγε απαρατήρητο».

 «Αν δεν είχαμε και διάφορους καλοθελητές οι οποίοι διογκώνουν για τους δικούς τους λόγους τέτοιου είδους ζητήματα, το πράγμα θα είχε πάει χωρίς περισσότερες φασαρίες», τόνισε ενώ σε ό,τι αφορά στην επέμβαση της αστυνομίας ο υπουργός είπε:

 «Είδαμε ένα διαφορετικό δείγμα γραφής από τη σημερινή κυβέρνηση. Με ψύχραιμο τρόπο, σταθερά προσανατολισμένο να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, χωρίς τυμπανοκρουσίες».

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Για τους ΤΣυριζαίους "υπουργούς" 14 καταλγηψίες έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από τους αποκλεισμένους καθηγητές, φοιτητές κλ.π. Από αριθμητική μεταξεταστέος ο Σκουρλέτης. Ρε δεν έχουν τσίπα αυτοί. Ότι τους κατέβει το ξεφουρνίζουνε.
Αυτό που με στεναχωρεί καθημερινά πλέον και έχω φτάσει στα όρια της κατάθλιψης είναι η παντελής έλλειψη κοινής λογικής και μέτρου από την πολιτική ηγεσία του τόπου, στο σύνολο της.
Αυτοί που έχουν περάσει τη ζωή τους να θεωρητικολογούν στα κομματικά γραφεία, που να την βρούν την λογική; Ζούνε το φαντασιακό τους σοσιαλισμό, στην πλάτη μας, με τους παχυλούς μισθούς τους.
Τα κανάλια φταίνε, έλα πεσ το, αυτοί τα δημιούργησαν όλα! Αλλιώς μωρέ θα το είχαμε κλειστό το μαγαζάκι για όσο έπερνε και κανείς δεν θα παραπονιόταν! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ! ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!
Το ζήτημα θα πέρναγε απαρατήρητο για το κύριο Υπουργό αν κάποιοι δεν το μεγέθυναν. Θα μας τρελάνουν τελείως οι νεόκοποι της εξουσίας. 15 ημέρες εκτός λειτουργίας το Πανεπιστήμιο, εκατοντάδες άνδρες των ΜΑΤ σε βάρδια γύρω από το Πανεπιστήμιο στο κέντρο της πόλης και αυτός το βλέπει σαν ανάξιο λόγου γεγονός.