Χιλή-Αυστραλία 3-1, πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το σκορ

Χιλή-Αυστραλία 3-1, πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το σκορ Facebook Twitter
0

Η Χιλή ξεκίνησε πολύ καλά το ματς με την έξτρα βοήθεια των πολυάριθμων φίλων της στις κερκίδες και στο 14ο λεπτό προηγούνταν ήδη 2-0. Τα γκολ τα πέτυχε ο Αλέξις Σάντσεζ στο 12' και ο Βαλδίβια στο 14' μετά από ωραία προσπάθεια του Σάντσεζ.

Στο 35ο λεπτό ο Κέιχιλ με μια κεφαλιά ξαναέβαλε την Αυστραλία στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1. Στο δεύτερο μέρος η Χιλή φαινόταν ότι δεν πατούσε καλά και ο Κέιχιλ εμφανίστηκε πολύ επικίνδυνος.

Με την ολοκλήρωσε του α' γύρου  η Ολλανδία και η Χιλή βρίσκονται στην κορυφή του 2ου ομίλου. Ο Κέιχιλ έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής από την Ωκεανία που σκοράρει σε τρία Μουντιάλ.

 

Σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ και η Εθνική Ελλάδος με αντίπαλο την Κολομβία. Το ματς ξεκινάει στις 7 το απόγευμα και το δείχνει η ΝΕΡΙΤ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM