Χούλιγκαν εισέβαλαν στο γήπεδο και μαχαίρωσαν οπαδούς

Χούλιγκαν εισέβαλαν στο γήπεδο και μαχαίρωσαν οπαδούς Facebook Twitter
3

Ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν διαδραματιστεί στα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά, τα επεισόδια διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Πανελλήνιου, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα μπάσκετ μεταξύ Πανελλήνιου και Σπόρτινγκ, όταν περίπου 20 άτομα, εισέβαλαν ξαφνικά στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, τραυματίζοντας δύο, τον έναν με μαχαίρι και τον άλλο με γροθιές.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 24χρονου, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε στους φιλάθλους του Σπόρτιγκ, και στην προσαγωγή άλλων πέντε ατόμων.  Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτούς οι μπάτσοι να μαντέψω δεν κατάφεραν να τους πιάσουν...και αν τους επιαναν θα τους εκαναν την μουρη κρεας όπως συνηθίζουν να κάνουν με διαδηλωτές, μετανάστες κλπ? η οχι γιατί αυτοί είναι δικά τους παιδιά που τα χρησιμοποιούν όταν έχουν έλειψη για να κυνηγούν συνταξιούχους, αναρχικούς κλπ?