Νεκρός ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Γουίλιαμ Γκομίς

Νεκρός ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Γουίλιαμ Γκομίς Facebook Twitter
0

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ο 19χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Σεντ Ετιέν, Γουίλιαμ Γκομίς. 

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η πρώην ομάδα του, ωστόσο δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως οι συνθήκες θανάτου του άτυχου ποδοσφαιριστή. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαζί με αυτόν νεκρός δίπλα του από πυροβολισμό φαίνεται πως έπεσε και ένας 14χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα. 

Πριν από μερικές βδομάδες, μάλιστα, είχε σκοτωθεί και ο αδερφός του. 

«Η Σεντ Ετιεν θλίβεται τρομερά στην είδηση του θανάτου του Γουίλιαμ Γκομίς, που συνέβη χθες το βράδυ» ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος. 

«Οι ηγέτες της ομάδας, οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι οι υπάλληλοι του συλλόγου είναι βαθιά επηρεασμένοι από το ξαφνικό θάνατο του Γουίλιαμ και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του» πρόσθεσε η Σεντ Ετιέν. 

Ο Γκόμις έφυγε από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο. 

Μπορεί να μην έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα, ωστόσο, είχε αγωνιστεί 18 φορές πέρυσι με την ομάδα νέων ενώ σε μερικές από αυτές αποτέλεσε και αρχηγός της. 

Οι συμπαίκτες του δηλώνουν συντετριμμένοι και του αποτίουν φόρο τιμής στα social media. 

«Είμαι συγκλονισμένος και πάρα πολύ λυπημένος. Όταν μου το είπαν, νόμιζα πως ζω έναν εφιάλτη. Όλες οι στιγμές που περάσαμε μαζί θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου» έγραψε ο συμπαίκτης του, Anthony Maisonnial. 

«Σήμερα ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Οι προσευχές μου είναι για σένα. Ο Θεός να ανοίξει τις πόρτες του παραδείσου. Κλαίω και φωνάζω ότι σε αγαπώ αδερφέ μου» κατέληξε.

Η αστυνομία στις πρώτες της αναφορές κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών.

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM