Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο σπουδαίος Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο σπουδαίος Γρηγόρης Πολυχρονίδης Facebook Twitter
Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες / Glomex
0

Ο  σπουδαίος Γρηγόρης Πολυχρονίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μπότσια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης σημείωσε ακόμη μία επιτυχία στην καριέρα του απόψε στο Παρίδι, επικρατώντας σε έναν συγκλονιστικό αγώνα κόντρα στον Πολωνό Ντάμιαν Ισκρίτσκι. Νίκησε σε έναν τρομερά αμφίρροπο αγώνα που κρίθηκε στο τάι-μπρέικ (4-4), κατακτώντας το 7ο μετάλλιο του συνολικά και το 4ο σε ατομικό αγώνισμα στο μπότσια.

Από το 2008 ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης βρίσκεται μόνιμα στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων. Ξεκίνησε το 2008 στο Πεκίνο κερδίζοντας το πρώτο του ατομικό που ήταν αργυρό και συνέχισε στο 2012 στο Λονδίνο όπου ήταν χρυσός Παραολυμπιονίκης στα μεικτά ζευγάρια.

Το 2016 ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης επέστρεψε από το Ρίο με ένα αργυρό στο ατομικό και ένα χάλκινο στα ζευγάρια, ενώ με τον ίδιο συνδυασμό μεταλλίων επέστρεψε στην Ελλάδα και από το Τόκιο το 2021. Σημειώνεται, πώς αυτό αποτελεί το 5ο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Με πληροφορίες από ertsports.gr

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM