Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός (ξανά) στο US Open από τον πρώτο γύρο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο US Open από τον πρώτο γύρο Facebook Twitter
O Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του US Open / Φωτογραφία: ΕΡΑ
0

Στην πρεμιέρα του US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να πει ένα μικρό αντίο στη Νέα Υόρκη, μετά την ήττα 3-1 σετ από τον Ελληνοαυστραλό, Θανάση Κοκκινάκη.

Κατώτερος των περιστάσεων -με εξαίρεση το δεύτερο σετ- ο Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του US Open, μετά από ένα ματς διάρκειας 3 ωρών και 54 λεπτών. Πρόκειται για την τρίτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάνει στην πρεμιέρα του αμερικανικού Open.

Στο πρώτο σετ, ο Θανάσης Κοκκινάκης άντεξε στην αντεπίθεση του Έλληνα στο tie break, το οποίο κέρδισε με 7-5. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο 2ο σετ, προηγήθηκε με 5-4 για να κάνει και το 6-4 και να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κέρδισε με 3-6 το τρίτο σετ και στη συνέχεια, ενώ ο Τσιτσιπάς προηγηθηκε στο 4ο σετ με 5-4, ο Θανάσης Κοκκινάκης έκανε νέο 3-0 σερί για να «καθαρίσει» την πρόκριση και να θέσει εκτός US Open τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί τώρα στο μεικτό του US Open μαζί με την Πάολα Μπαντόσα απέναντι στο ζευγάρι των Σαντιάγκο Γκονσάλες και Γκιουλιάνα Όλμος από το Μεξικό.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ