Το 2050 είναι πολύ μακριά

Το 2050 είναι πολύ μακριά Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τους New York Times στη σύνοδο του G8 χτες οι εκπρόσωποι των 17 πιο ρυπογόνων κρατών δεν δέχτηκαν την πρόταση για μείωση των εκπομπών αερίων κατά 50% μέχρι το 2050. Έχει μια λογική αυτό, αν είσαι άνω των 60 και με πολλές μετοχές στο χαρτοφυλάκιό σου.

Οι ίδιοι εκπρόσωποι όμως, για να δικαιολογήσουν το ταξίδι στην Ιταλία και να αναδείξουν το οικολογικό πρόσωπό τους, συμφώνησαν στο να αποτρέψουν την άνοδο της θερμοκρασίας κατά 2 βαθμούς κελσίου. Πως θα το κάνουν αυτό; Δεν ειπώθηκε.

Μπορεί ο χαρισματικός Obama να κοιτάξει απειλητικά τον ήλιο και εκείνος να χαλαρώσει λίγο με όλη αυτή τη ζέστη που στέλνει. Ή κάποιος Βορειοκορεάτης να τον καταστρέψει με πυρηνικά. Σημασία έχει πως είμαστε σε καλό δρόμο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM
Εταιρεία κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Διεθνή / Κολοσσός κατασκοπευτικού λογισμικού αποκλείει την Ιταλία μετά τη στοχοποίηση δημοσιογράφων που επικρίνουν τη Μελόνι

Η Paragon πρώτα απαίτησε από την Ιταλία να απαντήσει στους ισχυρισμούς για εκστρατεία παρακολουθήσεων και στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιο - Έχουν στοχοποιηθεί και Έλληνες
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ