Boeing: Αποκολλήθηκε ρόδα από αεροσκάφος- Αναγκαστική προσγείωση στο Γιοχάνεσμπουργκ

Boeing: Αποκολλήθηκε ρόδα από αεροσκάφος- Αναγκαστική προσγείωση στο Γιοχάνεσμπουργκ Facebook Twitter
0

Αναγκαστική προσγείωση χρειάστηκε να κάνει στη Νότια Αφρική ένα αεροσκάφος της εταιρείας Boeing καθώς μία από τις ρόδες του αποκολλήθηκε κατά την απογείωση. 

Το περιστατικό έληξε χωρίς κάποιος από τους επιβάτες να τραυματιστεί εν μέρει χάρη στο προσωπικό εδάφους το οποίο παρατήρησε ότι ο τροχός έλειπε αμέσως μετά την απογείωση του αεροσκάφους της Βoeing με προορισμό το Κέιπ Τάουν. 

«Το πλήρωμα ειδοποιήθηκε για την παρατήρηση και ελήφθη η απόφαση να επιστρέψει στο Γιοχάνεσμπουργκ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της FlySafair, Κίρμπι Γκόρντον, στο τοπικό δίκτυο EWN Eyewitness News. 

Το αεροπλάνο έκανε ένα χαμηλό πέρασμα πάνω από το αεροδρόμιο OR Tambo, ώστε οι ειδικοί να μπορούν να αξιολογήσουν τον εξοπλισμό πριν δώσουν το πράσινο φως για την προσγείωση του αεροσκάφους. 

Όπως έχει καταγράψει η κάμερα, κατά την προσγείωση καπνός άρχισε να βγαίνει από τη ρόδα την ώρα που η γεμάτη κόσμο πτήση της FlySafair ακουμπούσε στο έδαφος του διεθνούς αεροδρομίου του Γιοχάνεσμπουργκ.  

Δευτερόλεπτα αργότερα, ακούγεται ένας δυνατός κρότος καθώς το αεροσκάφος επιχειρεί να προσγειωθεί στον αεροδιάδρομο. Όταν εν τέλει το αεροσκάφος κατορθώνει να σταματήσει το φτερό του είχε αποκολληθεί. 

Με πληροφορίες από New York Post 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο από την επίθεση σε βάρος του σκηνοθέτη του «No other land» πριν συλληφθεί από τον ισραηλινό στρατό

Διεθνή / Βίντεο από την επίθεση σε βάρος του σκηνοθέτη του «No other land» πριν συλληφθεί από τον ισραηλινό στρατό

Ο Ηamdan Ballal, ένας από τους τέσσερις σκηνοθέτες του ντοκιμαντέρ που καταγράφει την καταστροφή των χωριών στη Δυτική Όχθη, βρίσκεται κρατούμενος - Η ανακοίνωση των IDF και τα αίματα που βρέθηκαν στο σπίτι του
LIFO NEWSROOM