Εικόνες χάους στο αεροδρόμιο Χίθροου- Ακυρώθηκαν 30 πτήσεις την τελευταία στιγμή

Χάος στο Χίθροου- Ακυρώθηκαν 30 πτήσεις την τελευταία στιγμή Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Χάος προκλήθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου, καθώς ενημέρωσε την τελευταία στιγμή ότι ακυρώνονται πτήσεις επειδή αδυνατεί να τις διαχειριστεί.

Χιλιάδες ταξιδιώτες αναστατώθηκαν από μία σπάνια «παρέμβαση στις προγραμματισμένες πτήσεις» σήμερα το πρωί, γεγονός που οδήγησε σε ακύρωση 30 πτήσεων την ώρα αιχμής.

Ορισμένοι από τους επιβάτες δεν γνώριζαν για την ακύρωση των πτήσεων τους μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα χάος στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Βρετανίας.

Στο αεροδρόμιο σχηματίστηκαν ουρές με τους επιβάτες να περιμένουν επί ώρες για κάποια ενημέρωση, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για την πολύ κακή διαχείριση από πλευράς αεροδρομίου.

Εκπρόσωπος του Χίθροου είπε ότι το αεροδρόμιο ζήτησε από τις εταιρείες να ακυρώσουν 30 πτήσεις από το πρόγραμμά τους σήμερα το πρωί, καθώς αναμενόταν μεγαλύτερος όγκος επιβατών από όσους μπορούσε να διαχειριστεί.

«Θα εργαστούμε μαζί με τις εταιρείες για να κλείσουμε νέες πτήσεις στους επιβάτες, εκτός ώρας αιχμής ώστε να αποχωρήσουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Ζητάμε συγνώμη για την επίδραση που είχε η απόφαση (της ακύρωσης πτήσεων) στα ταξιδιωτικά τους σχέδια» είπε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

«Εργαζόμαστε εντατικά για να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν ένα ομαλό ταξίδι αυτό το καλοκαίρι, και το πιο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο αεροδρόμιο θα είναι ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις».

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες πολλοί ήταν οι επιβάτες που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν ενώ άλλοι δεν παρέλαβαν για μέρες τις αποσκευές τους.

Με πληροφορίες του Guardian
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: «Ενθαρρύνει το να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα»

Διεθνή / Χαμάς για τελεσίγραφο Τραμπ: Οι απειλές του ενθαρρύνουν το Ισραήλ να υπαναχωρήσει από την εκεχειρία στη Γάζα

Η Χαμάς κατηγορεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι με το τελεσίγραφό του για απελευθέρωση των ομήρων επιδιώκει να υπονομεύσει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ρωσία χτύπησε με πυραύλους τη γενέτειρα του Ζελένσκι

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση, ανακοίνωσε η Ουκρανία, εν μέσω ανησυχιών για την αεράμυνα μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι αναστέλλουν τη στρατιωτική βοήθεια και τη βοήθεια πληροφοριών.
LIFO NEWSROOM
Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM