Γαλλία: Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο - Νεκρός πατέρας, τραυματισμένο το 3χρονο παιδί του

Γαλλία: Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο - Νεκρός πατέρας, τραυματισμένο το 3χρονο παιδί του Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό και ένα τραυματισμένο παιδί σημειώθηκε σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ της Γαλλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη ζωή του έχασε ένας 35χρονος πατέρας ενώ το 3χρονο παιδί του τραυματίσθηκε σοβαρά, όταν φουσκωτό παιχνίδι παρασύρθηκε από τον αέρα.

Συγκεκριμένα, εχθές στο απόγευμα μία φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, ανέφεραn οι πυροσβέστες. Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα, που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν», έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΗΕ κατά Ισραήλ για σεξουαλική βία και «πράξεις γενοκτονίας» στη Γάζα

Διεθνή / ΟΗΕ κατά Ισραήλ για σεξουαλική βία και «πράξεις γενοκτονίας» στη Γάζα

Οι στρατιώτες ασκούν συστηματικά σεξουαλική βία, ενώ καταστρέφονται υποδομές σχετικές με την αναπαραγωγή στη Γάζα - Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι «ένα αντισημιτικό, σάπιο όργανο», απάντησε ο Νετανιάχου απορρίπτοντας το περιεχόμενο της έκθεσης
LIFO NEWSROOM