Χλεύη και ειρωνεία από τον Τραμπ για Τζεφ Μπέζος και Washington Post

Χλεύη και ειρωνεία από τον Τραμπ για Τζεφ Μπέζος και Washington Post Facebook Twitter
0

Επίθεση με πολλαπλούς αποδέκτες εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή το διαζύγιο του ιδιοκτήτη της Amazon, Τζεφ Μπέζος.  

«Λυπάμαι πολύ για τα νέα που άκουσα για τον Τζεφ Μπόζο», έγραψε ειρωνικά ο Τραμπ για τον Μπέζο στο Twitter με το λογοπαίγνιο να παραπέμπει σαφώς στον διάσημο κλόουν. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος Τραμπ άδραξε την ευκαιρία για να επιτεθεί και στην Washington Post, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Μπέζος. Η εφημερίδα αντιπολιτεύεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ. 

«Πολύ λυπήθηκα όταν πληροφορήθηκα ότι ο Τζεφ Μπόζο καταστράφηκε από έναν ανταγωνιστή του, του οποίου το ρεπορτάζ, κατά την άποψή μου, είναι πολύ πιο ακριβές από εκείνο της εφημερίδας συμφερόντων του, της Washington Post της Amazon. Ελπίζω η εφημερίδα να περάσει σύντομα σε καλύτερα και πιο υπεύθυνα χέρια.»

Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer, το οποίο υποστηρίζει σθεναρά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως ο ιδρυτής και επικεφαλής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την τηλεπαρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ. 

Λίγο πριν τη δημοσίευση της ιστορίας ο Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο. 

Σημειώνεται πως τον Δεκέμβριο, η μητρική εταιρεία του National Enquirer, είχε παραδεχθεί πως το 2016 είχε εξαγοράσει τη σιωπή μιας γυναίκας που ισχυριζόταν ότι διατηρούσε σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ώστε να μην επηρεάσει η έκβαση των αμερικανικών εκλογών. 

Με πληροφορίες από NY Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Διεθνή / Ανάλυση NYT: Γιατί το Χάρβαρντ αποφάσισε να πολεμήσει τον Τραμπ

Το Χάρβαρντ χρειάστηκε λιγότερο από 72 ώρες για να πει «όχι» στις απαιτήσεις Τραμπ που με όχημα την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού» επιτίθενται στην ακαδημαϊκή ελευθερία
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Η Κίνα επιτίθεται λεκτικά στις ΗΠΑ για τον εμπορικό πόλεμο: «Έχετε ζήσει πέρα από τις δυνατότητές σας και επωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Διεθνή / Κίνα προς ΗΠΑ: «Σταματήστε την γκρίνια – Ωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ–Κίνας κλιμακώνεται, η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν να παριστάνουν το θύμα - Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί για την παγκόσμια οικονομία και τεχνολογία;
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Νέος χάρτης «κόβει» το Αιγαίο στα δύο – Προς ολοκλήρωση το θαλάσσιο σχέδιο της Άγκυρας

Διεθνή / Η Τουρκία παρουσιάζει δικό της θαλάσσιο χάρτη – Χωρίζει το Αιγαίο στη μέση, βάσει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Τουρκία φέρνει νέο θαλάσσιο χάρτη στο προσκήνιο, βασισμένο στη «μέση γραμμή» του Αιγαίου, εντείνοντας τις γεωπολιτικές εντάσεις με την Ελλάδα.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Παραπάνω από παρωδία»

Διεθνή / Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Τι προσέφεραν, στην πραγματικότητα;»

Έιμι Σούμερ, Ολίβια Γουάιλντ, Ολίβια Μαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι μεταξύ των διασημοτήτων που αντέδρασαν - Ανελέητο τρολάρισμα και στο διαδίκτυο για το μήνυμα του πολυσυζητημένου διαστημικου ταξιδιού της Blue Origin
LIFO NEWSROOM