«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ

«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Ένα μεγάλο μέρος της ζωής της Κιμ Καρντάσιαν θυμίζει ρεπλίκα γεγονότων ή ψυχικών καταστάσεων που έχει περάσει και καλείται συνεχώς να ζει ξανά και ξανά προς όφελος (και ενίοτε τέρψη) του φανατικού κοινού της, αφού όσοι την παρακολουθούν στο ριάλιτι The Kardashians βυθίζονται ακούσια σε μια σχεδόν ηδονοβλεπτική λούπα, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι την ξέρουν πραγματικά.

Η Chiara Barzini παραδέχεται πως είναι μία από αυτούς και πήρε συνέντευξη στη 42χρονη σταρ για λογαριασμό της ιταλικής Vogue, όπου και «εξερευνά» την Κιμ Καρντάσιαν και τα όνειρα που είχε «πριν τον Κάνιε Γουέστ, πριν τη μητρότητα, πριν τα ριάλιτι, τα Skims και το SKNN».

Στο εξώφυλλο της φωτογράφισης, που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ, η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει στον φακό του Rafael Pavarotti με ένα στενό μαύρο φόρεμα, σατέν διάφανα μαύρα γάντια και ένα εντυπωσιακό headpiece με φτερά, αλλά και πλεκτό φόρεμα Versace με εσώρουχα Intimissimi κάνοντας αυτό που γνωρίζει να κάνει πλέον άψογα- να γίνεται talk of the town.

Στη συνέντευξή της μιλά για το στιλ της και πώς εξελίχθηκε μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, που για χρόνια επιμελούνταν τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

«Αισθάνομαι σαν να είμαι μια νέα Κιμ», λέει στη Vogue Italia. «Παλιότερα η αυτοπεποίθησή μου πήγαζε από το γεγονός ότι είχα έναν σύντροφο, του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν τόσο πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό, χάνεις κατά κάποιο τρόπο τη δική σου γνώμη». 

«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ Facebook Twitter
«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ Facebook Twitter
«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»: Η Vogue Italia την αποθεώνει με εξώφυλλο που θυμίζει παλιό Χόλιγουντ Facebook Twitter

«Πλέον, διανύω μια περίοδο που θέλω απλώς να κάνω το σωστό. Θέλω να εκτιμώ τα πάντα και τους πάντες γύρω μου, να κοιτάζω τη δουλειά μου και να εκτιμώ τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου. Όσον αφορά το τι θέλω να αφήσω πίσω μου, δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά», λέει η Κιμ Καρντάσιαν, που με τον Κάνιε Γουέστ απέκτησαν δυο κόρες (North, 10 ετών και Chicago, 5 ετών) και δυο γιους (Saint, 7 ετών και Psalm, 4 ετών).

Όσο για την γκαρνταρόμπα της, παραδέχεται πως της αρέσουν τα ανερχόμενα ταλέντα. «Ο στιλίστας μου ψάχνει πάντα για νέες σχέσεις και brands. Παρακολουθούμε συνεχώς το street style, τι κυκλοφορεί εκεί έξω και τι αγαπούν και τι φοράνε όλοι», εξηγεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Τριπλό γεωπολιτικό παιχνίδι του Ερντογάν με στόχο την απόλυτη εξουσία

Ανάλυση / Τουρκία: Τριπλό γεωπολιτικό παιχνίδι του Ερντογάν με στόχο την απόλυτη εξουσία

Απόπειρα εξουδετέρωσης της αντιπολίτευσης, προσέγγιση με Κούρδους, και στρατηγικός ρόλος στη Συρία – Οι κινήσεις Ερντογάν στην πιο κρίσιμη πολιτική φάση της καριέρας του
LIFO NEWSROOM
UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Διεθνή / UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Πολλοί γονείς αδυνατούν πλέον να προσφέρουν βασική φροντίδα και τροφή στα παιδιά τους, λόγω της συνεχιζόμενης βίας, της ακραίας φτώχειας και της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης
LIFO NEWSROOM